Slotshotellet Aalborg

Foto: VisitAalborg
Overnatning
Hoteller
Slotshotellet Aalborg (tidl. First Hotel Aalborg) beliggende ved havnefronten er den perfekte base til at udforske Aalborg by. Hvad end det omhandler sightseeing eller konferencer, så kan Slotshotellet være dig behjælpelig.
Adresse

Rendsburggade 5

9000 Aalborg

Nyd en overnatning på et af hotellets 156 store og lyse værelser. Alle værelser indeholder privat badeværelse, arbejdsplads, TV, lækre Jensen-luksussenge samt allergivenlige dyner og puder. Alle værelser er røgfri.

Faciliteter på hotellet

Som gæst på hotellet har du gratis adgang til et motionscenter, her finder du løbebånd, motionscykel, vægte samt flere ting til din træning. Udover en lækker morgenmadsbuffet med alt hvad hjertet begærer tilbyder hotellets også en snackbar, hvor du har mulighed for at købe diverse snacks eller bare slappe af i deres hyggelige lounge.

Konference på Slotshotellet Aalborg

Slotshotellet Aalborg kan tilbyde to mødelokaler med en fantastisk udsigt ud over Limfjorden. De to lokaler kan slås sammen til ét stort mødelokale med plads til op til 60 personer. Kontakt hotellet direkte og de er klar til at gøre dine mødedrømme til virkelighed.

Hundevenligt hotel

På Slotshotellet Aalborg er de vilde med kæledyr, så skal du til Aalborg sammen med din firbenet ven er det intet problem, du kan nemlig overnatte på Slotshotellet sammen med hunden, dog vil der forekomme et ekstra gebyr. Hotellet opfordrer til at kontakte dem vedrørende tilgængelighed inden bookning og ankomst.

Læs mere om Slotshotellet Aalborg…

Adresse

Rendsburggade 5

9000 Aalborg

Facilities

First Hotels

Green Key

Restaurant

Kapacitet: Senge (352)

WiFi

Åbent hele året

Fitness room

Cafe/Cafeteria

Bar

Elevator

Hund tilladt

Internetadgang

Mødefaciliteter

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af