Ride with GPS vandrekort
En lille pause på Hærvejen

Velkommen til Hærvejen

Ride With Gps
Foto:Udvikling Hærvejen&Hærvejen (MH)

Vandring på Hærvejen

Hærvejen er flere hundrede kilometer vandrerute, der løber som en rygrad gennem Jylland. Du får med andre ord mulighed for at opleve hele paletten af de danske landskaber og natur fra heder, plantager og kyster i nord til ådale, skove og bakker i syd. 

Her på siden har vi opsat ruten geografisk for dig, så du lettere kan vælge, hvor du vil vandre næste gang.

Under de forskellige strækninger finder du oplysninger om natur, historie og oplevelser. Under den enkelte etape ligger der et 'Ride with Gps-kort'. Dette kan du sende til dit device (som for eksempel din mobiltlf). Det kan bruges, når du er ude på ruten som vejviser, hvis du bliver i tvivl om hvornår du skal dreje.

Disse etapekort kræver dog at du henter appen Ride with gps før at du kan sende dem til din enhed. *appen er gratis at downloade

Information om mad og overnatning er på det 'digtale kort' som findes under planlæg i menuen øverst, som du enten kan orientere dig i når du planlægger turen eller også når sulten/tørsten/oplevelseslysten melder sig derude.

Se hele Hærvejens vandrerute herunder ved at klikke 'Follow Collection'
*Du skal have downloadet appen Ride With GPS

Hærvejene var tidligere tiders hovedfærdselsårer, hvor alle havde ret til at færdes. I Jyske Lov' fra 1241, beskrev 'Kongens Hærstræder' de større veje til fjerne steder og adskilte dem fra dagligdagens småveje til marker og landsbyer.