Ride with GPS cykelkort
På cykeltur på Hærvejen

Hærvejens cykelrute

Ride With Gps
Foto:Udvikling Hærvejen&Mads Hansen

Cykeltur på Hærvejen

Hærvejen har flere hundrede kilometer cykelrute, der løber som en rygrad gennem Jylland. Du får med andre ord mulighed for at opleve hele paletten af de danske landskaber og natur fra nord til syd. Med så mange dejlige kilometer er det svært at bestemme sig!

Her på siden har vi ordnet ruten geografisk for dig, så du lettere kan vælge, hvor du vil cykle næste gang. 

Under de forskellige strækninger finder du oplysninger om natur, historie og oplevelser. Under den enkelte etape ligger der et 'Ride with Gps-kort'. Dette kan du sende til dit device (som for eksempel din mobiltlf eller cykelcomputer). Det kan bruges, når du er ude på ruten som vejviser, hvis du bliver i tvivl om, hvornår du skal dreje.

Disse etapekort kræver dog at du henter appen Ride with gps, før at du kan sende dem til din enhed.
*appen er gratis at downloade

Information om mad og overnatning er på det 'digtale kort' som findes i menuen øverst, som du kan orientere dig i, når du planlægger turen eller når sulten/tørsten/oplevelseslysten melder sig derude.

Vi ønsker dig en god cykeltur!

Se hele Hærvejens vandrerute herunder ved at klikke 'Follow Collection'
*Du skal have downloadet appen Ride With GPS

På hærvejene har man i århundreder færdedes, når man skulle forlade hjemstavnen med ærinder i fremmede egne. Hærvejenes historier spreder sig ud sammen med de mange hjul og fødder, klove og hove, der var med til at forme deres spor. For Hærvejene var ikke kun en vej men mange veje.

Spis | Sov | Oplev | Find vej

På Hærvejens digitale kort finder du oplysninger om, hvor du kan sove og spise langs Hærvejen.