Hytte hos Agnes Bed and breakfast

Hytten Belle, Agnes B&B, Bække

Foto: Agnes Bed and Breakfast,
Overnatning
Hytter
Adresse

Teglgårdsvej 32

6622 Bække

Ganske nær Hærvejens vandre- og cykelrute gennem Bække og tæt på Kyst til Kyststien og ikke langt fra Billund: her ligger Agnes Bed and Breakfast med hytte i haven og 2 værelser på første sal i stuehuset. 

Hytten, der er nybygget i 2020 ligger mellem æbletræerne i en stor velholdt have. Haven hører til en stor gård, hvor der er en fantastisk udsigt over landskabet. Hytten Belle er 18 kvm stor, og i hytten er der dobbeltseng og  god sovesofa med tilhørende topmadras og et opholdsområde med stole og borde og opbevaringsplads. Uden for hytten er der hyggelig terrasse med havemøbler. Man er velkommen til at opholde sig i haven. 

30 m fra hytten Belle finder du et helt nyt gæstebadeværelse og køkken med alt, hvad der skal bruges. Der indkøbsmuligheder i Brugsen i Bække. 

Er I en større gruppe, som rejser sammen, så er der mulighed for at booke både hytte og de to værelser i Bed and Breakfasten, så I samlet kan være op til 12 personer. 

Værtsparret har 2 børnevenlige golden retrivere og 3 katte. 

Gården drives med planteavl, og som gæst er du velkommen til at gå omkring på udendørsarealerne, og det er også muligt at få en guidet tur af værten. 

Tryghedsinfo
Ved Agnes' Bed and Breakfast og hytten Belle er der særligt gode forhold, for dig, der ønsker ferie uden kontakt med mange mennesker. Se mere her: https://www.agnes-bed-and-breakfast.dk/COVID-19.html

 

Afstand til Hærvejens vandrerute 0,6 km
Afstamd til Hærvejens cykelrute 0,6 km

Afstand til Kyst til kystruten 2,4 km. 

Adresse

Teglgårdsvej 32

6622 Bække

Åbningstider

01 May 20 / 22 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation