©  Foto:

HærvejsPause - Vejen Idrætscenter

Pausested på Hærvejsturen - til dig, der vandrer eller cykler. 

 

Som Hærvejsrejsende til fods eller til hjuls  kan det være en luksus med en velfortjent forkælelsespause på din dagsrejse.

Pausen med hvile er et brud på den kontinuerlige bevægelse fremad på din tur. Både bevægelse og pauser er vigtige dele at have opmærksomhed på. Du kan holde pause alene eller sammen med kendte og ukendte rejsefæller. På dette pausested i Vejen Idrætscenter - SportscenterDanmark vil du kunne møde glade lokale vejengensere, der bevæger sig i dagliglivet i idrætscenteret.

Du kan bruge pausen til mange ting, og på HærvejsPausestedet i Vejen Idrætscenter kan du: 

  • Du køber adgang til et skønt SPA område med forskellige bassiner. SPA området består af dampbad, infrarød sauna, bio sauna, udendørs sauna, indendørs sauna, spa-bad (jacuzzi), varmtvands bassin, salt kar, udendørs bassin, udendørs opvarmet bassin og ikke mindst fodkar til dine ømme fødder. Forkæl dig selv med tilkøb af fodbadesalt. Entre og fodbadesalt sælges ved indgangen i Sportsbooking. I din entrebetaling har du naturligvis også adgang til vores 25-meters sportsbassin, hvis du trænger til at røre skuldrene efter at have båret din rygsæk. Vi har et praktisk skabssystem med lås til dine værdier og bagage. Se priser for adgang til Spa her: https://sportscenterdk.com/billetter/
  • Købe en kop varm kaffe eller te eller et let måltid, sandwich to-go i Sportscaféen. 
  • Fylde din drikkedunk op ved vores vanddispensere
  • Oplade din mobiltelefon

Sådan gør du
Vejen idrætscenter ligger lige ud til Hærvejen - og det ret bogstaveligt. Der er ca. 50 m fra den afmærkede rute og  hen til hoveddøren, hvor du går ind og videre frem til den bemandede reception. her kan du få udleveret håndklæde og få anvist baderum. MERE MED ??????? 

Afstande
Hærvejens vandrerute 0,0 km 
Hærvejens cykelrute 0,0 km