©  Foto:

HærvejsPause - Ølgård Herberg

Tag en HærvejsPause på Ølgård Herberg, der ligger idyllisk placeret på Hærvejen, nordvest for Egtved. Her byder vi dig velkommen til en pause på din rejse, uanset om du ønsker at overnatte eller blot trænger til en kort hvile.

For bare 25 kr., kan du tage en pause, nyde din medbragte madpakke, fylde din vandflaske, oplade din mobiltelefon og endda tage et forfriskende brusebad.

Ølgård Herberg tilbyder forskellige overnatningsmuligheder, lige fra komfortable værelser udstyret med køjesenge, sovesofaer, TV og radio, til en billig overnatning på den nærliggende teltplads. Flere værelser har eget bad og toilet, og ellers er der adgang til fælles badeværelser. Herberger har også fællesrum med forskellige aktiviteter og køkkenfaciliteter.

Er du på tur med hest, er det muligt at få hesten i fold på herberget. Ølgård Herberg har også fælleslokaler til fest, kurser m.m. til rådighed.

Så uanset om du er på cykel, til fods, eller på hesteryg, er Ølgård Herberg det perfekte sted at tage en pause eller overnatte på din tur langs Hærvejen