©  Foto:

HærvejsPause - Hærvejscenter i Kollemorten

Velkommen til Hærvejscenteret i Kollemorten, et perfekt sted for en HærvejsPause! Vi er glade for at byde dig velkommen, uanset om du ønsker en overnatning eller blot en kort pause på din tur langs Hærvejen.

Vores døre er åbne for alle, og for bare 25 kr. kan du tage en velfortjent pause: spis din madpakke, fyld vandflasken, oplad mobilen eller tag et brusebad.

På Hærvejscenteret finder du seks hytter, samt områder til både telt og autocamper. Du har adgang til opholdsrum, bad, toilet og køkken. Desuden tilbyder vi cykelleje og brænde til vores bålhytte.

Lokal købmand finder du kun 400 meter væk, åben hver dag fra 7-20.

Overnatning i hytter koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn mellem 7-12 år pr. døgn, mens børn under 7 år er gratis. Overnatning med telt eller autocamper koster 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn mellem 7-12 år pr. døgn, igen med gratis ophold for børn under 7 år.

Du kan booke dit ophold på www.haervejscenteret.dk eller kontakt os direkte på tlf. 42802142 for overnatning udenfor sæson. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en pause på Hærvejscenteret i Kollemorten, beliggende mellem Givskud og Nr. Snede, direkte på Hærvejen.