Hærvejsskilt

Destination Hærvejen

Foto: Hærvejen

Destination Hærvejen arbejder med at udvikle og formidle Hærvejen i samarbejde med 14 af de kommuner, som Hærvejens løber gennem samt foreningerne Dansk Vandrelaug, Fodslaw og Herberger langs Hærvejen.

Destination Hærvejen

Destination Hærvejen er en forening dannet af kommuner langs Hærvejens vandre- og cykelruter, der arbejder for at udvikle Hærvejen som et sammenhængende turist og fritidsområde.

Foreningen har sit eget sekretariat, der har ansvar for haervej.dk, Hærvejens app, foldere samt anden service om Hærvejen, der hjælper de mange, der hvert år vandrer og cykler på Hærvejen, så de får en god oplevelse.

Formand er Morten Damgaard Nielsen. Kontakt ham på modni@vejle.dk hvis din organisation ønsker at tegne et medlemskab eller for andre spørgsmål vedrørende Destination Hærvejens overordnede arbejde. 

 

Medlemmer er Jammerbugt, Vesthimmerland, Frederikshavn, Brønderslev, Aalborg, Rebild, Mariagerfjord, Viborg, Ikast-Brande, Vejle, Haderslev, Aabenraa og Vejen Kommuner samt Dansk Vandrelaug og foreningen Herberger langs Hærvejen.