Agnes Bed and Breakfast, Bække

Agnes Bed and Breakfast, Bække

Foto: Agnes Bed and Breakfast, Bække
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Teglgårdsvej 32

6622 Bække

Tæt ved Hærvejens vandre- og cykelrute i Bække og tæt på Billund ligger Agnes Bed and Breakfast. Her er der 2 rummelige værelser på første sal i stuehuset til en stor gård, hvor der er en fantastisk udsigt over landskabet. Værelserne er af høj standard, indrettet hyggeligt, moderne og personligt af værtinden selv. Der er fælles badeværelse på 1. sal sammen med værelserne. Fra værelserne er der udsigt til stor og velholdt have med både gode sidde-steder og aktivitetsmuligheder. Stedet indbyder med sin stil og omgivelser til rolig og tidsrigelig ferie med fokus på samvær. Det er også grunden til, at der ikke er tv på værelserne. 

I tilknytning til værelserne er der en fælles opholdsstue med bord til 4-6 personer, mange spil og et lille køleskab. Der er kogekande/elkeddel med kopper, kaffe og te til. Der kan lånes bestik m.m. hos værtsparret og spises udenfor eller på fælles areal. Der kan ikke laves mad. 

De 2 værelser er forskellige i størrelse og indretning: 

  • Et værelse med dobbeltseng og en enkeltseng
  • Et værelse med 2 dobbeltsenge, familieværelse på 30 kvm, der er mulighed for at låne weekendsenge, puslepude og barnestol

Kommer I i en større gruppe, skal I være opmærksomme på, at I kan leje hytten Belle, hvor der kan sove 4-5 personer. Hytten ligger i Teglgårds have og få meter fra stuehuset. Ved at kombinere værelser og hytte kan I være op til 12 personer. 

Værtsparret suppleres af to børnevenlige golden retrivere og 3 katte. 

Gården drives med planteavl, og som gæst er du velkommen til at gå omkring på udendørsarealerne, og det er også muligt at få en guidet tur af værten. 

Tryghedsinfo
Hos Agnes Bed and Breakfast er der velegnede forhold for dig, der ønsker ferie uden kontakt med andre mennesker. Se tryghedsinfo her: https://www.agnes-bed-and-breakfast.dk/COVID-19.html

 

Afstand til Hærvejens vandrerute 0,6 km
Afstamd til Hærvejens cykelrute 0,6 km

Afstand til Kyst til Kystruten 2,4 km. (Hvor Kyst til Kyststien på Tværvej møder Kleblækvej. Følg grusvejen mod syd)

Adresse

Teglgårdsvej 32

6622 Bække

Åbningstider

01 Feb 20 / 22 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation