Vandrekort

2-dages Hærvejsvandreture

Foto: Ditte Valente

Tag med på en uforglemmelig rejse gennem Danmarks historie og natur med særligt sammensatte 2-dagsture langs Hærvejens vandrerute.

Med en enkelt overnatning under åben himmel eller i bag lukket dør, kan du fordybe dig i naturens ro og skønhed, mens du udforsker nye stier og steder.

På disse 2-dages vandreture kan du forvente at opleve alt, hvad naturen har at tilbyde - fra dybe skove og frodige enge til storslåede kyststrækninger, alt afhængig af, hvilke etaper du giver dig afsted på.
Med en planlagt overnatning kan du virkelig sætte tempoet ned og nyde de små øjeblikke, som naturen har at tilbyde - fra solnedgange over horisonten til lyden af fuglesang ved daggry. Gå på opdagelse i dit eget tempo, stop op for at beundre en spektakulær udsigt eller nyd en frokost midt i naturen.

Uanset om du er en erfaren vandrer eller nybegynder, er vores to-dages vandreture en fantastisk måde at komme væk fra hverdagens travlhed og genopdage naturens magi. Så tag din rygsæk og dine vandrestøvler på og udforsk det vilde og smukke landskab, der venter på dig.

Find din 2-dages vandretur

Disse 2-dages vandreture-guides er lavet, for at gøre det så nemt som muligt for dig at planlægge en tur på Hærvejen med en overnatning.
Giv os endelig besked, hvis der er fejl eller forslag der kan gøre turene bedre.