Sjørup Sø

Hærvejene til fods i Himmerland

Foto: Jens Kirkeby

I Himmerland er vi så heldige, at vi kan tilbyde dig to ruteforløb. Hærvejen deler sig nord for Aars i et nordøstligt forløb med retning mod Aalborg og Frederikshavn og et nordvestligt i retning mod Løgstør og Hirtshals. Så er det bare at vælge, hvor du vandre.

Landskabet er klassisk midtjysk med Limfjord, plantager og åbent land samt ikke mindst flere små og store naturperler undervejs. Ruten er fuld af oplevelser, og hvis der var plads nok, ville vi fortælle dig lidt om dem alle sammen!

I stedet har vi her valgt et lille udpluk. Øverst byer, natur og historie samt detaljerede forslag til etaper. Nederst på siden finder du de oplysninger du skal bruge for at planlægge din tur. Husk, der står også meget spændende information på vores trykte kort 'Hærvejen En guide til vandrere og cyklister'.

byer|natur|kultur
Set fra Hærvejen
Himmerland

Foto: Jens Kirkeby

Vi har et forslag:
Vandreetaper

Foto: Jens Kirkeby

spis|sov|find vej

På Hærvejens interaktive kort finder du oplysninger om, hvor man kan sove og spise langs Hærvejen. På vores trykte kort og i vores app finder du de oplysninger du skal bruge for at finde vej derude eller planlægge din tur på forhånd. 

spis | sov | oplev

På Hærvejens digitale kort finder du oplysninger om, hvor du kan spise og sove undervejs.

Herberger langs Hærvejen

Langs Hærvejen finder du flere herberger særligt indrettet på at byde vandrere og cyklister velkomne

Lyder halvpension, overnatning og bagage transport som et godt tilbud? Så kig under Book i toppen af siden

Hærvejens kort

Find vej på din tur eller planlæg din tur på forhånd med Hærvejens kort og app