Hærvej
Sjørup Sø nær Gatten

Hærvejene til fods i Himmerland

I Himmerland er vi så heldige, at vi kan tilbyde dig to ruteforløb. Hærvejen deler sig nord for Aars i et nordøstligt forløb med retning mod Aalborg og Frederikshavn og et nordvestligt i retning mod Løgstør og Hirtshals. Så er det bare at vælge, hvor du vandre.

Landskabet er klassisk midtjysk med Limfjord, plantager og åbent land samt ikke mindst flere små og store naturperler undervejs. Ruten er fuld af oplevelser, og hvis der var plads nok, ville vi fortælle dig lidt om dem alle sammen!

I stedet har vi her valgt et lille udpluk. Øverst byer, natur og historie samt detaljerede forslag til etaper. Nederst på siden finder du de oplysninger du skal bruge for at planlægge din tur. Husk, der står også meget spændende information på vores trykte kort 'Hærvejen En guide til vandrere og cyklister'.

spis|sov|find vej

På Hærvejens interaktive kort finder du oplysninger om, hvor man kan sove og spise langs Hærvejen. På vores trykte kort og i vores app finder du de oplysninger du skal bruge for at finde vej derude eller planlægge din tur på forhånd.