Hærvej
Immervad Bro

Hærvejen til fods i Sydjylland (Jelling-Padborg)

På Hærvejen i Sydjylland kan du drage på opdagelse i heder og plantager samt masser af Hærvejs- og Danmarkshistorie. Velkommen til Hærvejen i historiske spor.

Hærvejen i Sydjylland har alt hvad hjertet begærer af gravhøje, runesten, middelalderkirker, forsvarsvolde og ikke mindst er her masser af hærvejens egen historie. Glæd dig til en traditionsrig tur ad Hærvejen i historiske spor!

Her på siden finder du det du skal bruge til din vandretur: forslag til ture du bare skal booke, oplevelser på ruten, vandreetaper, kort samt oplysninger om overnatning.

Hærvejen og historien: glæd dig til Sydjylland

Ruten er fuld af små og store oplevelser, og vi ville ønske, at vi kunne fortælle dig lidt om dem alle sammen! I stedet præsenterer vi dig her øverst for et lille udpluk. Længere nede kan du klikke dig videre til en mere uddybende liste samt forslag til etaper.

Spis | sov | oplev

Planlæg din tur på vores digitale kort, hvor du finder oplysninger om, hvor man kan sove og spise langs Hærvejen. På vores trykte kort og i app finder du også alle de oplysninger du skal bruge for at finde vej derude eller planlægge din tur på forhånd.