Gå til indhold
Højris Mølle på vandreetapen mellem Svenstrup og Aars
Hjarbæk langs Hærvejen

Hærvejen mellem fjorde og åer

Foto:Jens Kirkeby&Jens Kirkeby
Himmerland

Vandreetaper Løgstør-Viborg | Aalborg-Viborg

Under de forskellige strækninger finder du oplysninger om natur, historie og oplevelser. Under den enkelte etape ligger der et 'Ride with Gps-kort'. Dette kan du sende til dit device (som for eksempel din mobiltlf). Det kan bruges, når du er ude på ruten som vejviser, hvis du bliver i tvivl om hvornår du skal dreje.

Disse etapekort kræver dog at du henter appen Ride with gps før at du kan sende dem til din enhed.
*appen er gratis at downloade

Information om mad og overnatning er på det 'digtale kort' som findes i menuen øverst, som du enten kan orientere dig i når du planlægger turen eller også når sulten/tørsten/oplevelseslysten melder sig derude.

Hærvejen til fods i Himmerland

Limfjorden glider som et bånd henover og rundt om Himmerland, og du møder den i både Aalborg og Løgstør samt i Hjarbæk Fjord. Glæd dig til en vandretur i det kuperede åbne land på Hærvejen mellem fjorde og åer i Himmerland.

Vil du se en klosterruin, store heder, majestætiske gravhøje på stribe, kan du slet ikke få nok af Limfjorden eller skal du bare besøge Danmarks eneste cykelmuseum?

For slet ikke at tale om kulturen og livet i byer som Aalborg, Løgstør, Aars og Viborg?

 

spis | sov | oplev

Planlæg din tur på vores digitale kort, hvor du finder oplysninger om, hvor man kan sove og spise langs Hærvejen. På vores trykte kort og i app finder du også alle de oplysninger du skal bruge for at finde vej derude eller planlægge din tur på forhånd. 

Følg os: