©  Foto:

Virkelyst Bed and Breakfast, Jels

Virkelyst Bed and Breakfast er indrettet på en nedlagt landbrugsejendom lidt vest for Jels. Her er god udsigt over det åbne land, læ for vestenvinden og ganske uforstyrret. Ideelt overnatningssted for dig, der er på vandre- eller cykeltur på Hærvejen. 

Gårdens gamle have findes endnu, den er hegnet ind, og der er sat gynger op i de store gamle træer. Både have og terrasse i gården må bruges af vores gæster, og vores venlige hund vil gerne gøre jer selskab. Vores nye store frugthave er ikke hegnet. I haverne finder vores bier honning, så morgenmaden er med vores egen honning. Hvis hønsene har lagt æg, så er de også på morgenbordet. 

Du kan vælge mellem et værelse med dobbeltseng og et stort værelse med dobbeltseng og barneseng. Begge værelser ligger på 1. sal, hvor der også er et opholdsrum med legehjørne. Der findes to nye badeværelser i tilknytning til værelserne. Det er muligt at få tørret vådt tøj i tørretumbler. 

Fra Virkelyst Bed and Breakfast er der 3,5 km til dagligvarebutik i Jels, og efter 1,3 km på grusvej, så er der cykelsti hele vejen. Det er også her I kan hoppe i Jels Søbad og opleve den smukke natur ved Jels Søerne på en vandretur. Jels byder også på Vikingespil, Festivalhal og den gamle mølle. 

Vi ligger centralt i forhold til oplevelser i Haderslev, Ribe, Aabenraa, Vejle og Billund/Legoland. 

Afstand: 
Hærvejens cykelrute: 1,4 km
Hærvejens vandrerute: 3,3 km