©  Foto:

Vendsyssel Kunstmuseum - Lærke Bagger: Strikke- og hækleworkshop

Kom med til en inspirerende strikke- og hækleworkshop lørdag den 28. september kl. 13-15 på Vendsyssel Kunstmuseum, hvor strikdesigner Lærke Bagger tager udgangspunkt i den kommende store udstilling 'Landskab i farver', der for første gang præsenterer Niels Larsen Stevns' farvefyldte landskabsmalerier.

Med strikkepinde, hæklenåle og forskellige kunstneriske benspænd inviterer Lærke Bagger dig til at udforske din egen kreativitet. Du skal lade sig undre, overraske, irritere og glædes over egne evner, mens vi sammen finder ind til kernen af den kunstneriske håndarbejdsproces. Og måske lærer vi noget nyt om os selv undervejs. Og så skal vi selvfølgelig snakke masser af kunst og håndarbejde. Forvent at blive udfordret og få et nyt blik på strikkens og hæklingens muligheder igennem kunsten. Lærke Bagger vil være i samtale med en af museets medarbejdere.

Medbring fire sæt strikkepinde eller hæklenåle (gerne flere og i alle størrelser) og mindst 10 forskellige slags restgarn (og meget gerne flere).

Pris: 200, / 150,- med KLUB VKM (inkl. entré).
Billetter købes herunder, på museet eller via tlf. 98924133 eller mail info@vkm.dk.
Pga. et begrænset antal pladser er tilmelding nødvendig.

 

Med forbehold for ændringer.