Tranum Friluftsbad

Foto: Flemming Dahl Jensen
Aktiviteter
Svømmehaller og vandlande
Adresse

Uglevej, Tranum

9460 Brovst

Kontakt

Telefon:26 81 43 36

Tranum Friluftsbad - i læ for vind. Her oser af feriestemning, sommer og badesæson. Alle er velkommen. Vi elsker at have besøg i Friluftsbadet.

Lige midt i Tranum by (Margrethegårdsvej bag skolens busskur - kør evt. efter Uglevej 2A, 9460 Brovst) ligger byens friluftsbad, der i skoleferien (minus mandage) har åbnet fra kl. 12 til 17.

Friluftsbadet passes af frivillige - så det er gratis. Faktisk har badet været passet af familien Kronborg efterfulgt af navnet Thomsen, Jensen eller Sørensen gennem 3 generationer - og 4. generation er nu ved at lære alt om vandkvalitet, rengøring, påfyldning af vand og glæden ved, at andre er glade.

Selv om badet er baseret på frivillige kræfter, mærkes det ikke (kun på den gratis pris og den dejlige stemning), vi har f.eks. fået ny bund og fliser - "at det hele spiller" er også pga. Jammerbugt Kommune, Tranum Landsbyråd og de mange frivillige, der hjælper.

Kom og besøg os - det er gratis. Har du ikke lyst til at gå i vandet: Kom og nyd solen, når den titter frem. Kom og nyd glade børn boltre sig. Kom og nyd den dejlige stemning.

Friluftsbadet har mange år på bagen - huset med omklædning og toilet kan man arkitektonisk fornemme er fra først i 50'erne, hvilket også er med til at skabe friluftsbadets stemning: her går det lidt langsomt og hvorfor ikke have det rart, når tiden nu går. Stres og jag findes ikke her.

Adresse

Uglevej, Tranum

9460 Brovst

Priser

Entré

Gratis

Følg på:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Jammerbugten