©  Foto:

Staudeengen B&B

Overnat i hjertet af naturen, med alle faciliteter der skal til, for at få et behageligt ophold.

I den skønne himmerlandske natur, nord for Aalestrup, udmærker Staudeengen B&B sig som et fremragende valg. Stedet er lokalt kendt for sin imponerende have, der prydes af blomster og aroniabuske.

Staudeengen tilbyder tre velindrettede dobbeltværelser, hvor I kan nyde en behagelig nattesøvn. Derudover har gæster adgang til fælles faciliteter såsom TV-stue, køkken og bad.

Oplev roen og charmen ved Staudeengen B&B, hvor hvert detalje er nøje udvalgt for at imødekomme jeres behov og skabe en mindeværdig oplevelse midt i den betagende natur.

 

Oplevelser i nærheden

Aalestrup ligger midt i den idylliske himmerlandske natur, og der er hverken langt til fjorde, skov og andre naturskønne områder, der skal opleves. Der er ikke langt til Hærvejen, hvis naturen skal udforskes til fods.

Turen kan også til det fredede Hverrestrup Bakker, der er et fantastisk landskab, bestående af hede, overdrev, løvskov og kær. Hverrestrup Bakker er et paradis for naturelskere, med mulighed for at se mange slags plantearter og dyreliv. Tag familien med og oplev denne perle i Himmerland.

Aalestrup er også kendt som cyklernes by, og dette er ikke et pudsigt tilfælde. I Aalestrup findes Danmarks Cykelmuseum, der er det eneste i Norden. På museet kan opleves mere end 200 cykler, fra træcyklen til nutidens moderne modeller. Et museum som både børn og voksne skal opleve i Himmerland.