©  Foto:

Skovplads i Lille Traneskov

Mellem egeskov og dyrket mark finder du en lille, primitiv, men hyggelig overnatningsplads, langt fra støj og larm fra omverdenen. Vejen dertil foregår på gåben og du skal derfor kunne have din oppakning på ryggen. 

Ved Lille Traneskov finder du en primitiv men hyggelig overnatningsplads, hvor du kan nyde en nat i det fri. Pladsen er delt i to med en indbyrdes afstand på 50 m. og ligger mellem egeskov og mark. 

Find vej til pladsen

Der er ikke adgang til pladsen med bil, men finder du vej til Hald Hovedgård, kan du fra Ravnsbjergvej dreje vestpå ved Haldladen, der er et stort bindingsværk. Herfra følger du en markvej forbi naturskolen ind til du kommer til et levende hegn på højre side. Her drejer du til højre ad stien langs hegnet og følger den nordpå til du kommer til den næste skov. Til sidst drejer du ad en sti til venstre langs skovbrynet og følger denne ca. 100 meter. Alternativt kan du finde pladsen ved at gå fra Herningvej gennem Lille Traneskov ad Hærvejsruten. Pladsen ligger i sydkanten af Lille Traneskov. 

Den lidt afsides placering betyder også, at du får en stille og rolig overnatning langt fra omverdenen. Farer du helt vild må du ikke fortvivle! Naturstyrelsen Kronjylland kan i så fald kontaktes på telefon +45 72 54 39 20.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitviborg #visitaarhusregion