©  Foto:

Shopping i Vejen

Shopping i Vejen er mixet af unikke specialbutikker, kendte kædebutikker og gode dagligvarebutikker. Vejen byder på specialbutikker med sortiment udelukkende til børn, f. eks. tøjbutikken med Sydjyllands største udvalg af børnetøjsmærker. Hertil kommer et stort udvalg til hele familien hos de øvrige butikker.

Gratis parkering
De fleste butikker i Vejen ligger tæt ved bymidten, hvor der er 850 GRATIS parkeringspladser og gode tilkørselsforhold. Bliver I kaffetørstige, sultne eller bare lækkersultne, så er der hyggelige caféer og steder at slå sig ned og få stillet sult og tørst.

Mere end butikker
I Vejen bymidte er der mere end butikker at kigge på. Her er du velkommen til at pjaske med vandet i vandkunsten foran Rådhuset. Du kan også tage en tur op og ned af trapperne rundt om torvet, og tage et hvil på de snoede granitbænke på Nørretorv. Eller du kan slå et smut forbi museumspladsen foran Vejen Kunstmuseum, hvor trolden hersker over springvandet. Du kan finde den ved at følge de små farvede brosten med pile i fortovet. 

Hver torsdag er der på pladsen foran Vejen Rådhus torvedage med salg af friske fisk, frugt og grønt samt ost fra boder.

Når du går rundt i bymidten og shopper, så kan du også nyde de helt unikke skulpturelle blomsterkummer af beton.

Handelsbyen Vejen arrangerer flere gange om året Open By Night. Her er næsten sydlandsk stemning med mange mennesker, aftenåbnet i butikkerne og musik og underholdning i gaderne. Til børnene er aktiviteter som f. eks. elastik jump, hoppeborge eller Water Balls.

Hærvejen
Både Hærvejens vandre- og cykelrute går gennem Vejen by, hvor der er gode muligheder for indkøb af mad og andre fornødenheder.