©  Foto:

Sejl til Hirtshals, Island og Færøerne med Smyril Line

Sejl med MS Norröna og Smyril Line over Nordatlanten mod Hirtshals, Island og Færøerne.

Sejl til Hirtshals, Island og Færøerne med Smyril Line

Sejl med MS Norröna og Smyril Line over Nordatlanten mod Hirtshals, Island og Færøerne, hvor naturen er storslået og fantastisk

Her ser du fartplanerne for din rejse med Smyril Line, til Hirtshals eller Island og Færøerne

 

HIRTSHALS

Rejs med Smyril Line til Hirtshals og oplev den unikke lille havneby med den fantastiske natur. Her bydes der på 30 km kyststrækning, hvide sandstrande og frodige grønne klitplantager med et rigt dyreliv. Her er bredde, vidde og plads til alle. Frisk luft, salt på læberne og et stort smil er garanteret.

Find din overnatning HER

Byen byder blandt andet på hyggelig shopping, wellness, lækre spisesteder, specialforretninger og unikke kunsthåndværkere. Desuden kan du opleve et hav af seværdigheder som Nordeuropas største akvarium Nordsøen Oceanarium med hele 4,5 mio. liter vand, det store besøgslandbrug Fun-Park Hirtshals med mulighed for at komme helt tæt på dyrene, byens vartegn Hirtshals Fyr der fra sin klint lyser smukt op og er et pejlemærke for søens folk, unikke udsigts- og vandrestier, Hirtshals Museum der fortæller om byens udvikling fra 1880 og Tornby gl. købmandsgård den 200 år gamle skudehandelsgård med lækre specialiteter og en hyggelig kaffestue.

Så skal din ferie være Aktiv, byde på Familiesjovwellnesskunst og keramik, en gastronomisk oplevelse, en tur hvor du skal nyde den storslåede natur med en vandretur eller ud og kigge efter spændende fuglearter, så er Hirtshals området helt sikkert noget for dig.

 

Færøerne og Island

Smyril Lines færge, MS Norröna, sejler ruten over Nordatlanten fra Danmark til Færøerne og Island hele året. I højsæsonen sejler MS Norröna fra Danmark til Færøerne og Island tirsdag. I tillæg er der en afrejse til Færøerne lørdag.

Resten af året er der en ugentlig afgang fra Hirtshals lørdag til Island. Undervejs lægger Norröna til i Tórshavn på Færøerne på udrejsen og på hjemrejsen.

Rejser du med Norröna, har du muligheden for at medbringe din egen bil, motorcykel, autocamper eller campingvogn. Skibsrejsen giver dig desuden rig mulighed for afslapning og nydelse ombord, alt imens du nyder udsigten over Nordatlanten.

Udover selve færgetransporten tilbyder Smyril Line pakkerejser til Færøerne og Island samt den populære North Atlantic Cruise, hvor du på en uge besøger både Island og Færøerne, mens du bor ombord på MS Norröna.

Smyril Line har sejlet strækningen over Nordatlanten i omkring 40 år, og kan derfor med rette kaldes eksperter i Nordatlanten.

Besætningen på MS Norröna glæder sig til at byde dig velkommen ombord.

Bestil din billet på: booking@smyrilline.dk eller på tlf. +45 96 55 85 00.