Scandic Silkeborg - hovedbygning

Scandic Hotel Silkeborg - møde og konference

Foto: Scandic Hotel Silkeborg
Møder og konferencer
Venues
Hold møde på Scandic Silkeborg, oplev deres nye mødekoncept og smag på det nye madkoncept - Better Food. På Scandic Hotel Silkeborg  kan de rumme møder og konferencer fra to og helt op til 300 deltagere. De har seks lyse plenumrum og ti grupperum.
Adresse

Udgårdsvej 2

8600 Silkeborg

Kontakt

E-mail:meeting.silkeborg@scandichotels.com

Telefon:8680 3533

fax:8680 3506

Alle rum tilbyder naturligvis alt i professionelt AV-udstyr, ligesom I også har adgang til fri WiFi. Skal du holde et mindre møde, anbefaler de et af vores mindre mødelokaler, hvor de kan arrangere små, intime møder for få deltagere. Skal du derimod holde et større møde med et aktivt indslag? Så står de ligeledes klar til at rådgive dig, så du får de bedste rammer for dit møde – hvad enten det skal foregå indendørs eller måske med udendørs teambuilding.

De skønne grønne områder ved hotellet giver rig mulighed for også udendørs fælles aktiviteter for alle mødets deltagere, og gode muligheder for "walk and talk" møder i det grønne.

Du har også mulighed for at afholde arrangementer i restauranten, Kildesø, som har plads til 154 personer. Restauranten er bygget som orangeri - her sidder du midt i naturens mange flotte farver. Om sommeren kan I nyde terrassen og det gode vejr uden for restauranten.

Kommer du eller dine mødegæster langvejs fra?  Tilbydes der 117 lyse værelser og fri parkering lige uden for hotellet. Du kan også nyde fri adgang til vores fitnessrum og pool, hvis du trænger til at koble af efter dit møde.

 

Adresse

Udgårdsvej 2

8600 Silkeborg

Facilities

WIFI

Udenfor byen

Mellem151 og 300 personer

151 - 300 værelser (170)

Hotel

Lounge

Mellem 101 og 150 personer

101 - 150 værelser

Venue

Lobbybar

Mellem 50 og 100 personer

1 - 49 værelser

Reception

Mellem 1 og 49 personer

Antal hotelværelser (170)

Fitness-rum

Maks. siddepladser i teaterarrangement (260)

Restaurant

Max antal ved reception

Parkering

Boardroom

AV-udstyr

Maks.i banket (260)

Maks. i klasse

Maks. i hestesko

Max antal deltagere (260)

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg