Rødhus Gl. Skole B&B

Velkommen til Bed and Breakfast i Rødhus Gl. Skole ved Jammerbugten.

Bed and Breakfast i rolige omgivelser belligende på en stor naturgrund. Vi ligger meget tæt på Vesterhavet, Danmarks bedste badestrand og blot 1,3 km væk fra den bedste naturist badestrand i Danmark. 

Vi udlejer 2 dejlige lyse værelser med dobbeltseng og eget bad, som blot er 2 år gammel. Der er tv med DVD-maskine på det ene af værelserne og trådløst internet i hele huset. 

Der er adgang til dampbad, med indendørs og udendørs bad. Vi har en pragtfuld pejsestue i vores lille galleri til rådighed, hvor man kan nyde en kop kaffe eller the, som man kan lave i det lille te-køkken. Der er en hylde i køleskabet til rådighed. Der er adgang til en dejlig have med udendørs skakspil.

Har du en autocamper? Så kan du overnatte hos os, med strøm og bad til blot 200 Kr pr. nat. 

Vi har gode parkeringsforhold. Har i lyst til at køre en tur er der kun 6 km til Blokhus, 1/2 times kørsel til Aalborg og 1 times kørsel til Skagen. Eller prøv at køre på stranden hele vejen til Løkken. 

Morgenmad er fra kl. 8.00 til 9.30 og er inkluderet i prisen. Ved bestilling dagen før er der mulighed for at købe en lille madpakke.

Bor du i Bed and Breakfast i Rødhus GL. Skole, kan vi tilbyde Skovtur med Skovteknikker Søren Loft Sørensen: Turen er for voksne og børn eller børn/voksne hver for sig, børn alene skal være fyldt 6 år. Turen i skoven byder på mange oplevelser, lige fra skovens lyde, planter, træer, søer, udsigtspunkter, gamle skøttegrave fra krigens tid og meget mere. Turen tager fra 1 1/2 til 3 timer og koster pr. person 75 kr, man vil få et stykke frugt og lidt at drikke undervejs.

Vi kan ligeledes tilbyde NLP terapi under ophold i Rødhus Gl. Skole. Der kan være mange formål med at gå i terapi. Det kan handle om uro i partnerskabet, ønske om højre livskvalitet, personlig udvikling, du tænker måske oftest negativt, det kan være sorg af forskellige grunde, ensomhed, tab og ikke mindst angst o.s.v.

Terapi ved Elsebeth Hougaard
www.hougaardterapi.dk
Telefon: 30 31 60 79

Priser
Enkeltværelse: 600 Kr pr. nat
Dobbeltværelse: 600 Kr pr. nat
Sengelinned: 100 Kr pr. sæt 
Madpakke: 60 Kr
Cykeludlejning: 50 Kr pr. dag
Hund: 100 Kr pr. nat (Kun efter aftale)
Autocamper: 200 Kr pr. nat

Ankomst kl. 11.00 eller kl. 18.00, afrejse kl. 10.00. Kontant betaling ved ankomst.