Hærvej

Restaurant Løkken Badehotel

A la carte restaurant på Torvet med udeservering. Stort menukort inspireret af det danske og internationale køkken med høj kvalitet. Frisk fisk fra Vesterhavet. Vores speciale stjerneskud og pariserbøf er velkendt. Vi tilbyder take away og mad ud af huset. Spisested for hele familien. Reserver bord online på restaurantens hjemmeside. Ønsker til arrangement uden for åbningstid - ring og hør nærmere.

COVID-19:

På grund af de aktuelle corona restriktioner, har restauranten ikke åbent for siddende gæster. Man er meget velkommen til at bestille take-away med afhentning hos restauranten.

Fra på onsdag d. 24. marts kan du bestille forskellige specialmenuer. og tapas. De enkelte retter og meneuer kan man læse om på deres hjemmeside på www.rlbadehotal.dk.
 
Menu: For en Take Away Menu, kan man bestille frem til senest kl. 17.00. Afhentning kan foregå kl. 12.00-19.00.
 
Tapas: er man interesseret i Take Away Tapas, skal dette bestilles senest dagen før afhantning kl. 20.00 med afhentning mellem kl. 13.00-17.00. Obs. Tapas kan kun bestilles hos restauranten frem til d. 4. april 2021.
 
Bestil ved at ringe til restauranten på: +45 98 99 22 00.

Få Jer en autentisk oplevelse på Reastaurant Løkken Badehotel!

På 16. år byder Michael Larsen dig og dine kære velkommen til Restaurant Løkken Badehotel.

Michael havde, før sin overtagelse af restauranten, 15 års erfaring som køkkenchef. Du kan møde Michael i restauranten sammen med sit stab af smilende og kompetente tjenere som altid er klar til at tage imod dig. I køkkenet agerer deres hold af dygtige kokke og elever. De sætter en stor ære i, at deres mad er tilberedt af friske lokale råvarer af høj kvalitet. Lige udenfor døren har de det store skattekammer med fisk og i klitten er der havtorn. I Vildmosen vokser de skønneste kartofler, og de anvender lokale grøntsager i sæsonen.

Restaurant Løkken Badehotel har sin egen bigård og det summer af aktivitet med at producere honning om sommeren. Honningen kan du blandt andet smage sammen med oste fra Sønderhaven Gårdmejeri og Ingstrup Mejeri.

Hele sommeren igennem er der dagligt brunch. Den øvrige del af året kan du nyde brunchen alle lørdage. Fra menukortet kan du vælge alt fra Moulles Frites til klassisk dansk smørrebrød. Du kan lade dig friste af de bedste stjerneskud, dansk frisk fangst eller lækre møre bøffer. Alle retter kan laves som take away.

"Kraftigt Bølgeslag - umærkelig Ebbe og Flod", "God Servering til moderate Priser".

Et par ord fra Michael:

"På Restaurant Løkken Badehotel får du en autentisk oplevelse af traditionel dansk mad tilberedt af lokale råvarer, med franske noter og et sprøjt af Vesterhav serveret i historiefortællende omgivelser."

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail