RebildPortens udstillinger

Foto: RebildPorten
Service og information
Øvrig turistinformation
Adresse

Rebildvej 25A

9520 Skørping

Kontakt

E-mail:info@rebildporten.dk

Telefon:99889000

Året rundt finder du både faste og skiftende udstillinger i RebildPorten om fx. aktiviteterne og historien i området. 

Nuværende udstilling:

Smag på Rebild

Rebild byder på mange forskellige restauranter, gårdbutikker, kroer mm. På den store trappe er netop disse udstillet, så du kan blive inspireret til din næste madoplevelse.

Også naturen har sit helt eget naturlige spisekammer, som byder på alverdens frugter, bær og nødder året rundt - gå på opdagelse i udstillingen og se hvor du kan finde dem.

I forbindelse med RebildPortens kampagne "Back to Rebild" er der også udstillet et særligt hjørne til dette; "John Birk's Corner"

I John Birk's Corner, kan du se hans spændende eventyr i Rebild. Hele hans uniform er udstillet med hans mange imponerende "frilufts-mærker". Alt John Birks udstyr, som han har brugt på hans eventyr, er også udstillet, selv hans sure sokker!

Ved skranken kan du og dine børn få udleveret de helt nye "Back to Rebild" - vand tatoveringer!

 

Udstillinger i 2020
En dag i Rebild
her kan du få inspiration til dagens aktiviteter og ture i området.
Tag din familie og venner med i RebildPorten og skræddersy lige netop den dag i Rebild I helst vil opleve. Her er der både kultur, sport, historie, hemmeligheder, ruter til kano, vandring og cykel og meget, meget mere. 

 

 

Udstillinger 2019 

- Foråret 2020 bød på en masse spændende inspiration om alle kommunens outdoor sport events! Der er både noget for begynderen og den øvede indenfor trail, MTB, svømning og meget mere.
Du kan også få information om områdets sport- og motionsklubber, hvor der er rig mulighed for at være en del af noget større og dyrke din ynglingssport i fællesskab.

- Efteråret 2019 var inspireret af årstidens oplevelser i naturen i Rebild Bakker.  Her kunne børn gå på opdagelse i dyrenes univers og lære mere om områdets dyreliv. Du kunne også prøve at følge dyresporene rundt i udstillingen.

- I sommeren 2019 kunne du opleve spændende udstillinger om forskellige sportsarrangementer, og derved blive klogere på bl.a. O-løb og mountainbike, samt se det flotte opera tøj og læse om udvandringen i Rebild. 

 

- I foråret 2019 kunne du opleve spændende udstillinger om den Kolde Krig med oplevelser for både børn og voksne og 2. verdenskrig i Rebild. 

Kom ind og bliv inspireret.

Vi ser frem til at du besøger RebildPorten.

 

Adresse

Rebildvej 25A

9520 Skørping

Åbningstider

03 Jul 20 / 11 Oct 20

TirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

10:00 - 17:00

Sidst opdateret af