På vej  ud på dagens vandretur
Planlæg din tur
Vandrer på Hærvejen

Vi hjælper dig med at forberede din tur

Hærvejen kalder og du skal skal snart på tur. Her på siden hjælper vi dig med oplysninger, der letter din planlægning. På vores interaktive kort kan du finde oplysninger om mulighederne for at sove, spise og opleve undervejs på din tur. Vi har lagt vores kort online, så du kan planlægge din rute og vil du hellere bruge din telefon, kan du downloade vores app fra Appstore og Googleplay. Vi viser dig, hvor du kan købe vores kortsæt, giver tips til oppakning og et par beretninger fra andre, der har været på tur. I mange kirker er du ofte også velkommen til at holde et tiltrængt hvil, tanke vand og måske låne et toilet.

spis|sov|oplev

På Hærvejens interaktive kort finder du oplysninger om, hvor man kan sove og spise langs Hærvejen.

spis|sov|oplev

På Hærvejens interaktive kort finder du oplysninger om, hvor du kan spise og sove eller hvad du kan opleve undervejs på den strækning, hvor du vælger at cykle eller vandre.

Herberger langs Hærvejen

Langs Hærvejen finder du flere herberger særligt indrettet på at byde vandrere og cyklister velkomne.

Lyder halvpension, bagagetransport og overnatning som et godt tilbud?

Så kig ind under Book øverst på siden

Find vej

På vores trykte kort og i app finder du også alle de oplysninger du skal bruge for at finde vej derude eller planlægge din tur på forhånd. 

Hærvejens kort

Brug vores trykte kortsæt 'Hærvejen En guide til vandrere og cyklister' til at finde vej derude eller til at planlægge turen på forhånd. Du kan downlo...

Hærvejens app

Hærvejen har sin egen app. Med den i hånden kan du let finde vej derude.

Vi er mange der gerne vil dele vores viden. Se her hvad de andre har fundet frem

Forbered din tur

Vi har her samlet tips til dig om, hvordan du bedst forbereder en god tur. Derudover har vi fået to rejse-dagbøger fra familier, der allerede har været afsted. De har også delt deres pakkelister med os. Kig desuden ind på vores Facebook eller nogle af de mange fora for vandrere og cyklister, hvor du ofte kan finde svar på mange spørgsmål

Forbered din tur

Vi giver dig her et par tips fra andre, der har vandret eller cyklet på Hærvejen

På vandring på Hærvejen: meget langt fra hverdagen

En mor og hendes to sønner besluttede at holde en aktiv ferie i et roligt tempo langt væk fra hverdagens struktur, planer og skemaer.

Familietur på Hærvejen på cykel

En beretning fra en familie-sommerferie langs Hærvejen. Fra Viborg til Wedel, 20 km. vest for Hamborg.