Vi hjælper dig med at forberede din tur

Hærvejen kalder og du skal skal snart på tur. Her på siden hjælper vi dig med oplysninger, der letter din planlægning. På vores interaktive kort kan du finde oplysninger om mulighederne for at sove, spise og opleve undervejs på din tur. Vi har lagt vores kort online, så du kan planlægge din rute og vil du hellere bruge din telefon, kan du downloade vores app fra Appstore og Googleplay. Vi viser dig, hvor du kan købe vores kortsæt, giver tips til oppakning og et par beretninger fra andre, der har været på tur. I mange kirker er du ofte også velkommen til at holde et tiltrængt hvil, tanke vand og måske låne et toilet.

spis|sov|oplev

På Hærvejens interaktive kort finder du oplysninger om, hvor man kan sove og spise langs Hærvejen.

Læs mere

Lyder halvpension, bagagetransport og overnatning som et godt tilbud?

Så kig ind under Book øverst på siden

Find vej

På vores trykte kort og i app finder du også alle de oplysninger du skal bruge for at finde vej derude eller planlægge din tur på forhånd. 

Læs mere

Vi er mange der gerne vil dele vores viden. Se her hvad de andre har fundet frem

Forbered din tur

Vi har her samlet tips til dig om, hvordan du bedst forbereder en god tur. Derudover har vi fået to rejse-dagbøger fra familier, der allerede har været afsted. De har også delt deres pakkelister med os. Kig desuden ind på vores Facebook eller nogle af de mange fora for vandrere og cyklister, hvor du ofte kan finde svar på mange spørgsmål

Læs mere