©  Foto:

Opera i Rebild

Glæd dig til en festlig musikalsk sommerdag, når Opera i Rebild inviterer til årets store Operakoncert på den smukke naturscene med danske og udenlandske solister,  Aalborg Symfoniorkester og Preben Kristensen som den muntre og veloplagte konferencier

Tag en tur til Rold Skov - Rebild Bakker og nyd den traditionelle opera fest!

Siden år 2002 har det hvert år været muligt, den 2. søndag i august at kunne nyde en eftermiddag med skøn operette sang.

Opera i Rebild er en musikalsk skovtur under åben himmel, hvor publikum hygger – en rigtig god idé til en familieudflugt eller samvær med venner, kolleger og naboer.

Traditionen tro er Preben Kristensen konferencier når operakoncerten fremvises på den smukke naturscene med Aalborg Symfoniorkester, hvor danske og udenlandske solister i løbet af dagens program indtager scenen.

Der er muglighed for at tilkøbe madkurve fra RebildHus og Rold StorKro når du køber din billet. Madkurven fra RebildHus afhentes ved RebildHus som ligger 50 meter fra Operapladsen. Madkurve fra Rold StorKro kan afhentes på Operapladsen. Der er mulighed for at købe drikkevarer på pladsen.

Der er også mulighed for selv at medbringe madkurven, den kølige hvidvin og andre drikkevarer.

Kom og nyd musikken og frokosten i noget af Danmarks smukkeste natur sammen med familie, venner og naboer.

Køb billet til Oprea i Rebild 2023 her.

Vi ses til Opera i Rebild 2023!