Hærvej

Naturmødet - AFLYST

Den 14.-16. maj 2020 afholdes Naturmødet for femte gang i Hirtshals - tre dage med fuld fokus på naturen og med masser af aktiviteter for alle. Naturmødet er et folkemøde, som handler om naturen. I tre dage emmer Hirtshals af debatter om naturen, udstillinger, aktiviteter og naturoplevelser. Og alle er meget velkomne.

Rundt om i byen er der 8 forskellige scener - Thunderdome, Zenit, Learn, Family, The Village, Explore, Inter Nordic og Roots. Her vil fagfolk, politikere og entusiaster debattere, provokere, formidle og inspirere. Kom og kig, lyt, lær eller deltag i debatten! Det er et folkeligt, fagligt og politisk event for hele Danmark, hvor vi fejrer, forandrer og forstærker danskernes forhold til og brug af naturen.

Men naturmødet er også en folkefest, hvor alle med interesse for naturen mødes - lige fra økologer, konventionelle, nysgerrige, naturvejledere, børn, politikere og videnskabsfolk til vinterbadere og mountainbikere. 

Der er et stort og varieret program for de tre dage, som opdateres løbende. Du kan læse meget mere på www.naturmoedet.dk og følg med på Facebook