©  Foto:

Missing Bell Brewpub

En kirke genopstår i forklædning som bryghus. Kender du det, hvor man ikke helt kan bestemme sig for, om man har mest lyst til at tage i kirke og overvære en prædiken, eller om man skal tage på bryghus og nyde en velsmagende øl?

En kirke mere i Aalborg - dog uden klokke
Aalborg er et af de få steder i verden, hvis ikke det eneste, hvor du kan gøre begge dele samtidigt. Byen er nemlig blevet en kirke rigere, men man skal vide, hvor den er placeret, for den er camoufleret i et bryghus lige i hjertet af Aalborg. Navnet kommmer af, at klokken ikke kunne være med i flyttelæsset - derfor Missing Bell Brewpub. 

Bestil en guddommelig øl ved alteret
Indehaveren af Søgaards Bryghus, Claus Søgaard, fik den helt normale idé, at investere i inventaret fra en gammel engelsk kirke. Inventaret blev fragtet hjem fra England og tjener nu et helt nyt formål – at skabe en hyggelig bar-stemning i unikke og atypiske omgivelser.

Gæst hos Missing Bell Brewpub
Som gæst hos Missing Bell Brewpub, som baren er blevet døbt, bestiller man mad og drikkevarer ved alteret, som efterfølgende konsumeres siddende på alterbænke. Under et besøg i kirken kan man hurtigt føle sig betaget af stemningen fra live-musik, de forskellige dekorationer og farverige kirkevinduer. Atmosfæren er helt fantastisk, og så serveres der øl af meget høj kvalitet, som tilmed er brygget i underetagen – Søgaards Bryghus har hele pakken!


Læs mere om Missing Bell Brewpub i Aalborg...