Grøn oplevelse
©  Foto:

Milling Hotel Gestus

Hos Milling Hotel Gestus lægges der vægt på nærværende service og hjemlig atmosfære, hvilket du vil opleve i det sekund du træder indenfor. Her står personalet klar med et smil og en hjælpende hånd.

Som gæst på Milling Hotel Gestus kan du se frem til et hotelophold, hvor komforten er i højsædet, og hvor placeringen i midtbyen ikke er ens betydende med stress og jag. Værelserne er i moderne stil med fladskærms-tv og eget badeværelse, loungeområdet indbyder til en velfortjent pause med gratis eftermiddagssnack og kaffe/te og om sommeren kan du sætte dig ud i den hyggelige gårdhave og nyde solen og en kold drink. Med i pakken er også morgenmadsbuffet, der kan give dig en god start på dagen.

Faciliteterne er altså mange, men de stopper ikke her. For på det handicapvenlige hotel, er der desuden også mulighed for at benytte deres wi-fi, computer, parkering, elbillader og ikke mindst, at få hjælp i receptionen døgnet rundt, alle dage. Her er du som gæst altid i centrum, og ikke kun når det kommer til placeringen i byen.

Hvis du går lige rundt om hjørnet

Med sin centrale beliggenhed og med gåafstand til bus og tog er Milling Hotel Gestus oplagt, som dit centrum for opdagelser og oplevelser rundt i Aalborg. Et stenkast derfra finder du Aalborgs gågader med masser af shoppingmuligheder, indbydende caféer fulde af smagsoplevelser og historiske bygninger der giver charme til bybilledet. Derudover er du heller ikke langt fra attraktioner/seværdigheder, såsom Aalborgtårnet, Klatreparken Aalborg, mangfoldige museer og meget mere.  

Læs mere om Milling Hotel Gestus i Aalborg...