Kulturhuset Blokhus

Foto: VisitJammerbugten
Spisesteder
Restauranter
Kulturhuset Blokhus er et Oplevelsescenter, hvor der er højt til himlen og plads til hele familien. Kunst og Kultur er i fokus i Kulturhuset, som er centralt placeret mellem Blokhus Strand, Blokhus Klitplantage og hyggeligt byliv i Hune og Blokhus.
Adresse

Vesterhavsvej 6

9492 Blokhus

Kontakt

E-mail:mail@kulturhusetblokhus.dk

Telefon:88443388

Mobil:21213811

OM KULTURHUSET BLOKHUS
Kulturhuset Blokhus’ Restaurant og Café er et helt unikt spisested - ambitionen med spisestedet er at skabe synergi mellem mad og kunst – og at invitere indenfor til en oplevelse, der åbner for hele den historie og kunstudstilling, som Kulturhuset og Skulpturparken også rummer.

KULTURHUSETS CAFÉ
Det danske og det internationale blander sig i indretningen af Kulturhuset, hvor KissArt v/Kiss Jönsson har været med til at udsmykke med vægmalerier i Caféen samt i de smukke selskabslokaler, og hvor huset i samarbejde med øvrige kunstnere ligger vægt på farvernes betydning og påvirkninger for at skabe den rette stemning. Med god udsigt til Skulpturparken serveres mad af rene råvarer og af ren begejstring; bl.a. husets café-klassikere: ”Rejer i trængsel” og ”Vesterhavstapas”, men også saftige burgere og sandwich, smørrebrød og salater m.m. Der tilbydes også gode vine, friskristet kaffe og liflige drinks. Hver weekend samt helligdage tilbydes Brunch-Buffet såvel som Kaffe-Kagebord samt Månedens Aftenmenu.

KULTURHUSETS FESTER OG SELSKABER
Der tilbydes flere forskellige typer af selskabslokaler i Kulturhuset Blokhus, som på hver deres måde er velegnede til et privat selskab eller firma arrangement. Den store sal: "Koncertsalen" kan fint rumme op til ca. 350 spisende gæster. "Klitstuen" er aktuel for op til ca. 70 spisende gæster. "Havestuen" kan nemt huse 25 gæster til en intim fødselsdag eller brunch mens den populære "Vestkysten" er ideel til arrangementer for op til ca. 80 personer. Personalet har stor erfaring med planlægning, og giver Jer de bedste forudsætninger for at være en del af begivenheden - I slipper nemlig for at bekymre Jer om alt nu forløber, som det skal. Det sørger personalet for, at det gør. De hjælper med alt fra borddækning og sammensætning af menu til planlægning af eksempelvis musik for Jer og Jeres gæster. Op til arrangementet er personalet i dialog med Jer, så man kan være helt sikker på, at alt det hele bliver præcis, som man ønsker det.

KULTURHUSETS EVENTS
Udover de mange gæster i caféen, private fester og selskaber som afholdes i huset, er der også løbende events i form af bl.a. foredrag, workshops og koncerter.

KULTURHUSETS KUNSTBUTIK
Gæsterne mødes af en inspirerende kunstbutik, som det første, når de træder ind i Kulturhuset. I Kunstbutikken finder I altid et stort, varieret og inspirerende udvalg af nye og klassiske varer indenfor kunst, by hand og unikke gaveartikler, med særlig fokus på kvalitet og design.

KULTURHUSETS GÆSTER
Årligt træder over 125.000 gæster indover dørtærsklen. Her bydes gæster, selskaber, familier og den uformelle businessfrokost velkommen. I Kulturhuset Blokhus er der altid mulighed for at købe mad og drikke og nyde det i de smukke omgivelser inde eller ude, når vejret tillader det.
Det er gratis at besøge Kulturhusets Kunstbutik, Restaurant og Café, mens der er en mindre entré til Skulpturparken Blokhus.

KULTURHUSETS OMGIVELSER
2020: Lad Kulturhuset Blokhus tage Jer med på en eventyrlig rejse - forbi nogle af de mest populære filmfigurer i sand - hvor der venter Jer et rigt dyreliv og imponerende planter i den 20.000 m2 store Skulpturpark i Blokhus. Når sulten er stillet i den hyggelige Restaurant og Café, kommer i også forbi en verden af leg og en eventyrlig have for alle sanser. Inden rejsen afsluttes træder I ind i et inspirerende univers af kunst, keramik og unika.

Adresse

Vesterhavsvej 6

9492 Blokhus

Åbningstider

01 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 21:00

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Jammerbugten