Gå til indhold
Grøn oplevelse
©  Foto:

Kompas Hotel Aalborg

I Aalborgs kulturelle centrum, tæt på Limfjorden og gågader, ligger det hyggelige Kompas Hotel Aalborg. Der er tale om et indbydende og moderne hotel med høje standarder, god service og elegante rammer.

Kompas Hotel Aalborg er det tidligere Aalborg Sømandshjem, som nu fungerer som et moderne hotel med plads til både hverdag og fest. Hotellet holder fast i de gode værdier og gæsten oplever et personligt og hyggeligt hotel, hvor der er rart og hjemligt at være.

Morgenmad, underholdning og mulighed for fitness

De 111 værelser består både af enkeltværelser, dobbeltværelser og businessværelser. Alle værelser har eget badeværelse, skrivebord, tv og adgang til wifi. En del af værelserne har udsigt til Musikkens Hus og Nordkraft.

Overnatning på hotellet er inklusiv morgenmadsbuffet. På hotellet er der mulighed for at spille pool og bordfodbold eller nyde en kop kaffe eller lignende. I kælderetagen er der adgang til sauna, og for større selskaber eller periodevist vil der være mulighed for massage på hotellet. Gæsterne har derudover gratis adgang til fitness i DGI-huset, der ligger tæt på hotellet.

Bæredygtighed

Kompas Hotel Aalborg er et non-profit hotel, hvis overskud går til velgørende formål for bl.a. søfarere.

Skagen Strand er Green Key-certificeret, hvilket vil sige, de opfylder en række strenge kriterier med henblik på at have så lav en miljøbelastning og klimabelastning som muligt. Det har de gjort ved at hæve den økologiske andel af madforbrug i restauranten, sænke vand-, varme- og energiforbruget, mindske madspild og bruge miljøcertificerede produkter til vask, rengøring og ukrudtsbekæmpelse.

 

 

Let adgang til hotellet

Hotellets beliggenhed gør det let at ankomme fra motorvejen eller via offentlig transport, og der er gratis parkering på hotellets parkeringsplads.

Receptionen er døgnåben året rundt.

Læs mere om Kompas Hotel Aalborg...

Følg os: