Indgangsparti sommer

Kompas Hotel Aalborg

Foto: VisitAalborg
Overnatning
Hoteller
I Aalborgs kulturelle centrum, tæt på Limfjorden og gågader, ligger det hyggelige Kompas Hotel Aalborg. Der er tale om et indbydende og moderne hotel med høje standarder, god service og elegante rammer.
Adresse

Østerbro 27

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:info@kompashotel.dk

Telefon:70 71 83 52

Kompas Hotel Aalborg er det tidligere Aalborg Sømandshjem, som nu fungerer som et moderne hotel med plads til både hverdag og fest. Hotellet holder fast i de gode værdier og gæsten oplever et personligt og hyggeligt hotel, hvor der er rart og hjemligt at være.

Morgenmad, underholdning og mulighed for fitness

De 111 værelser består både af enkeltværelser, dobbeltværelser og businessværelser. Alle værelser har eget badeværelse, skrivebord, tv og adgang til wifi. En del af værelserne har udsigt til Musikkens Hus og Nordkraft.

Overnatning på hotellet er inklusiv morgenmadsbuffet. På hotellet er der mulighed for at spille pool og bordfodbold eller nyde en kop kaffe eller lignende. I kælderetagen er der adgang til sauna, og for større selskaber eller periodevist vil der være mulighed for massage på hotellet. Gæsterne har derudover gratis adgang til fitness i DGI-huset, der ligger tæt på hotellet.

Let adgang til hotellet

Hotellets beliggenhed gør det let at ankomme fra motorvejen eller via offentlig transport, og der er gratis parkering på hotellets parkeringsplads.

Receptionen er døgnåben året rundt.

Læs mere om Kompas Hotel Aalborg...

Adresse

Østerbro 27

9000 Aalborg

Facilities

Green Key

Servicehund tilladt

Kapacitet: Senge

HORESTA

★★★

Bar

Small Danish Hotels

Kapacitet: Værelser (110)

Garni

Business center

Bed+Bike

Egen parkeringsplads

Elevator

Fitness room

Garage

Hund tilladt

Internetadgang

Mødefaciliteter

Parkeringsplads for busser

WiFi

Cykler til rådighed

Aircondition

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af