©  Foto:

Hotel Rødding, overnatning

Hotel Rødding er et smukt gammelt hotel, beliggende lige midt på Rødding Torv i den nordlige ende af Sønderjylland. Værtsfamilien bor selv i tilknytning til hotellet.

Her er hygge, intimitet og helt nyistandsatte værelser.Alle 11 værelser har eget toilet og bad. Der er naturligvis også tv og gratis netadgang på alle værelser.  Der  findes  tre familieværelser. Værelserne har fået navnene Salamander, Torvet og Kongeå. I familieværelserne kan familien være samlet, men samtidigt er værelset opdelt med et børneafsnit.

Vi har seks værelser mod torvet og seks mere stille værelser vendt væk fra gaden.

Dobbeltværelse incl. morgenmad koster kr. 799,-

Enkeltværelse incl. morgenmad koster kr. 675,- 

Familieværelse med plads til 1-2 børn koster kr. 1295,-

Central beliggenhed
Hotel Rødding er beliggende centralt for adskillige attraktioner, og er derfor det ideelle udgangspunkt for udflugter. I Rødding er der et stort og moderne idrætscenter, som rummer svømmehal med varmtvandsbassin, to biografsale og meget mere. Rødding Højskole, Danmarks ældste, ligger lige om hjørnet, og er ligeledes et besøg værd.

Afstande
Hærvejens cykelrute 7 km (I krydset mellem Skrave Kirkevej og Skravevej kører du mod Rødding. Det er en knap så trafikeret bivej, der efterfølges af cykelsti mellem Langetved og Rødding).