Gå til indhold
©  Foto:

Hook & Cook - Sensommermagi ved Rubjerg Knude Fyr

Når solen går ned i vest og mørket falder på, så vækkes magien ved Rubjerg Knude Fyr.

Sensommeren hænger i luften, mens lækre toner og smukt lys bølger igennem vesterhavsluften med fyret i baggrunden.

Sensommermagi Ved Rubjerg Knude Fyr


Forstil dig et landskab i store klitter af sand, så langt øjet rækker. En udsigt over det brusende hav og en mørk himmel i orange ”flammer”. Foran denne ”scene” står det ikoniske Rubjerg Knude Fyr, oplyst af magisk lyskunst. Hertil vil det Nordjyske kor NABLA, solisten Tess Daarbak og Copenhagen drummers på samme tid, fylde hele landskabet med stemningsfulde og smukke toner. Det lyder næsten som et eventyr, men det kan rent faktisk blive din virkelig. Sensommermagi rammer Rubjerg Knude Fyr for anden gang, fredag den 1. september og denne her gang har vi skruet endnu mere op for magien. Tag dit tæppe og picnickurv under armen og slå dig ned i klitterne med et glas rosevin. Så er der kun tilbage at læne dig tilbage og lade dig blive forført af en stemningsfuld aften, du nok aldrig vil glemme.

NABLA:
Det Nordjyske acapellakor NABLA, vil med deres imponerede stemmer og teknikker tage dig med på et musikalsk eventyr.

TESS
Den nordjyske solist, Tess Daarbak sørger endnu engang for at tryllebinde publikum med hendes rene og smukke stemme, som får de fleste til at tabe pusten.

COPENHAGEN DRUMMERS:
Copenhagen Drummers bringer liv i klitterne med et formidabelt trommespil hvor du både kommer til at opleve, ild, vand og fede rytmer i lange baner.

GALLERI VAND OG PIXLART

Undervandsfotograf Lars Nedergaard fra GALLERI VAND har i samarbejde med Tao Lytzen fra PixlArt, igen i år lavet helt ny lys- og billedekunst som giver sanserne frit spil, til årets sensommermagi ved Rubherg Knude Fyr. Tag med på et vidunderligt og eventyrligt lyskunst-show med billeder fra over og under havet i i Danmark som bliver projekteret op på det smukke ikoniske Rubjerg Knude Fyr.

Se alle Hook & Cook oplevelser her: https://www.visitnordvestkysten.dk/hook-cook

Følg os: