HimmerLand, Hotel

Foto: HORESTA
Overnatning
Hoteller
Adresse

Centervej 1

9640 Farsø

Kontakt

E-mail:hgcc@himmerlandgolf.dk

Telefon:96496100

fax:98661456

HimmerLand, Hotel

HimmerLand ligger lige midt i Vesthimmerlands hjerte, i et flot naturområde kun 45 minutters kørsel fra Aalborg.

Her tilbyder vi unikke oplevelser til alle livsnydere.

Overnatningsmuligheder

Vi byder på 60 stilfulde og rummelige hotelværelser, som alle er indrettet i et enkelt skandinavisk design med flotte udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø.

Derudover er resortet omgivet af over 300 hyggelige feriehuse, som er den perfekte løsning til dem, der gerne vil nyde roen og have lidt mere plads til familien eller vennerne.

Golf i verdensklasse

Golfentusiaster kan glæde sig til spændende udfordringer på vores to 18 hullers golfbaner, især på PGA Backtee Course, som i august 2014-2017 er vært for European Tour turneringen ”Made in Denmark”.

Dertil tilbyder vi en række yderligere golffaciliteter – fantastiske træningsområder, ekspert undervisning fra vores dygtige pro-team, en stor proshop, 50 luksus Garia golfbiler, og meget mere.

Velvære & selvforkælelse, der virker

I vores store spa & wellness center ”Nordic Spa Himmerland” skaber vi skønne spaoplevelser i et roligt og eksklusivt miljø. Her kan vores gæster vælge mellem en bred vifte af lækre spabehandlinger eller blot nyde en afslappende spadag blandt de mange bade og saunaer i spaområdet.

Spisemuligheder til enhver smag

Med ikke mindre end tre restauranter, har vi et omfattende udvalg af spisemuligheder — fra udsøgte menuer i Restaurant P.O.L.O. til klassiske danske retter i Brasseriet, eller Engelske og Amerikanske favoritter i vores bowlingcafé, Backstage at Bobby’s.

Sjov & aktiviteter

Med vores store centerbygning, der åbnede i januar 2013, har vores gæster nu muligheden for at krydre deres besøg i Himmerland med en række forskellige aktiviteter. Faciliteterne inkluderer bowlingcenter, badeland, Fit&Sund fitnesscenter, tennisbane, fodboldgolf og cykeludlejning. Sidst men ikke mindst er Adventure Golfbanen, der åbnede i august 2014, og byder på sjove golfoplevelser på 9 af verdens mest kendte golfhuller — i miniatureformat.

 

 

Adresse

Centervej 1

9640 Farsø

Facilities

Bar

Cafe/Cafeteria

Egen parkeringsplads

Elevator

Hund tilladt

Indendørs swimmingpool

Internetadgang

Mødefaciliteter

Spa

WiFi

Udendørs svimmingpool

Kapacitet: Senge (170)

★★★

HORESTA

Small Danish Hotels

Golf Denmark

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination Himmerland