Herberg langs Hærvejen

Herberger langs Hærvejen

Langs Hærvejen finder du flere herberger særligt indrettet på at byde vandrere og cyklister velkomne.

Download pdf

Herbergernes åbningstid sommeren 2020

I 2020 hvor situationen med covid-19 kræver særlige omstændigheder har foreningen 'Herberger langs Hærvejen' udarbejdet en skrivelse, som du finder her, hvor du bliver opdateret på den aktuelle situation. Vi henviser også til foreningens egen hjemmeside på www.haervejsherberger.dk, hvor de løbende opdaterer informationerne. Herberget i Hune, Hald, Kragelund, Skivum, Nørresundby, Hirtshals samt Hødalen er lukket i sommeren 2020.

pdf / 439 kB

Om herbergerne langs Hærvejen

Langs Hærvejen fra Hirtshals og Frederikshavn til Padborg findes herberger samt to overnatningssteder med hytter. Herbergerne er åbne 1. juni til 1. september. De kan benyttes til overnatning af vandrere, pilgrimme, cyklister og ryttere. Nogle herberger holder længere åbent. Kontakt de enkelte herberger for at høre, om de er åbne udenfor sæsonen.

Orienter dig i skrivelsen ovenfor om herbergernes særlige åbningstider i sommeren 2020.

Generelle informationer om Herbergerne langs Hærvejen:

Hærvejsherbergerne er en unik overnatningsform, for dig, som er dedikeret hærvejsfarer enten til fods eller på cykel. På herbergerne møder du ligesindede, som du kan dele dine rejseoplevelser og –erfaringer med. 

  • Overnatning koster 100 kr. pr. person. Betaling foregår kontant. Børn under 12 år ifl. familie er gratis
  • Det er ikke nødvendigt at reservere plads. Gæster udvælger sovepladser i den rækkefølge, de ankommer.
  • Der er normalt åbent fra kl. 17 til kl. 10 den følgende dag
  • De er køjesenge, og gæster medbringer selv sovepose og lagen
  • Der er køkkenfaciliteter med kogegrej samt vaskerum, toilet og bad
  • Ryttere betaler 90 kr. pr. hest og skal selv medbringe foder m.v. Der findes hegn til heste
  • Hunde må ikke medtages på herbergerne
  • Der kan købes mad- og drikkevarer i begrænset omfang flere steder, jf. oversigten. Læs nærmere under Herberger på Hærvejen.
  • Enkelte herberger holder åbent ud over sæsonen. Kontakt det enkelte overnatningssted og spørg, om de kan åbne for jer.

Foreningen bag herbergerne

Herberger langs Hærvejen er et initiativ etableret med inspiration fra Pilgrimsruten Caminoen til Santiago de Compostela i Spanien. Bag herbergerne står den selvstændige forening 'Herberger langs Hærvejen'. Læs mere på deres egen hjemmeside og Facebook side:  www.haervejsherberger.dk og www.facebook.com/haervejsherberger

 

Download pdf

Oversigt over herberger langs Hærvejen

Denne folder er udarbejdet før covid-19 krisen. For de nyeste informationer skal du læse folderen længere oppe på siden. Herberget i Hune, Hald, Kragelund, Skivum, Nørresundby, Hirtshals samt Hødalen er lukket i sommeren 2020. Beskrivelserne her nedenfor er hentet i en ekstern database, som ikke nødvendigvis opdateres løbende. Tjek derfor altid herbergernes egen hjemmeside for de nyeste informationer: http://haervejsherberger.dk/da/

pdf / 1.4 MB

Herberger Padborg-Frederikshavn

Liste
Kort

Herbergslignende overnatning

Rundt om langs Hærvejen ligger der enkel overnatning, hvis serviceniveau og indretning ligner herbergernes, men som ikke har  helt det samme koncept for overnatning, betaling og volumen som flertallet af herberger. Vi lægger dem på denne liste. bemærk at de dækker hele Hærvejen fra nord til syd.

Liste
Kort