Frederikshavn - Nordstrand Camping

Besøg en familievenlig campingplads med masser af aktiviteter direkte på pladsen. Her er 3 legepladser fordelt over pladsen, hoppepuder, adventure minigolf, fodboldbane, volleyball, bordtennis og mooncars. 


Skulle vejret svigte er der et ungdomsrum med arkadespil, bordfodbold, bordtennis og lounge hvor børne og unge kan "hænge ud". Derudover har pladsen et 1500 m2 indendørs legeland i umiddelbar forbindelse med campingpladsen.  Pladsen tilbyder også en dejlig indendørs svømmehal med plads til en rask svømmetur og hyggelig leg. Der er vandtrampolin og legeting til fri afbenyttelse. Vandet er altid 29 gr. varmt. I forbindelse med svømmehallen er der en skøn indhegnet udendørs terrasse med med solsenge. Adgang til svømmehallen er gratis for alle overnattende gæster.  

Er du til gode gå eller cykelture er campingpladsen centralt placeret med kun 200 m til strand, 500 m til Palmestranden, 200 m til Rønnerhavnen og 2,5 km til centrum af Frederikshavn, med cykelsti direkte fra pladsen. Og så er der kun 2,5 km til Frederikshavns Golfklub med gode baner og faciliteter for både øvede og nybegyndere.
-

Faciliteter: Swimmingpool,  Hytter til udlejning, Legeplads Minigolf, Camping Outdoor Danmark, WiFi, Cykler