Feriecenter Slettestrand

Foto: VisitJammerbugten
Overnatning
Feriecentre
Adresse

Slettestrandvej 140

9690 Fjerritslev

Kontakt

E-mail:mail@slettestrand.dk

Telefon:98217044

Feriecenter Slettestrand ligger 200 m. fra Vesterhavet lige op ad Svinkløv Plantage og Lienskrænten, som udgør noget af Danmarks mest unikke natur.

Her kan du bo i ferielejligheder eller feriehuse med plads til op til 15 personer. Sidder du i kørestol eller har du andre særlige behov findes der fuld tilgængelighed og flere lejligheder med loftlift.

I Restaurant Slettestrand står vi klar til at forkæle dig med hjemmelavet mad lavet med omtanke for miljø og dyrevelfærd. Vi anvender ligeledes delvist økologiske råvarer samt råvarer fra lokale producenter.

På Feriecenter Slettestrand er der masser af hyggelige og nære aktiviteter for børnefamilier, som hestevognskørsel, ridning, stenslibning, en stor legeplads samt en multibane til boldspil.

Et stenkast fra Feriecenter Slettestrand starter Danmarks bedste opmærkede mountainbikerute. Efter en aktiv dag i vores smukke natur kan du nyde en tur i varmtvandsbassin og sauna, være aktiv i vores træningsrum eller tage en hyggestund i sofaen i vores pejsestue.

Feriecenter Slettestrand ejes og drives af familien Kronborg som lægger stor vægt på at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære for alle gæster.

Adresse

Slettestrandvej 140

9690 Fjerritslev

Facilities

Kapacitet: Senge (215)

Servicehund tilladt

God adgang

Bed+Bike

Restaurant/Café

Blomsten

WiFi

Mødefaciliteter

Bar

Egen parkeringsplads

Hund tilladt

Elevator

Indendørs swimmingpool

Sauna

Cykeludlejning

Legeplads

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Jammerbugten