©  Foto:

DCU Camping Hesselhus

DCU Camping Hesselhus er en dejlig familieplads i et naturskønt landskab med ådale og slugter tæt på Silkeborg. Bo midt i et frodigt naturområde ved den genskabte Bølling Sø, omgivet af skov med plads til afslapning og leg for børnene.

I kan nemt bruge hele dagen i swimmingpoolen, på legepladsen og med de gode afmærkede vandre- og cykelstier lige ved pladsen. Især den store swimmingpool med vandrutsjebane er et hit, når I nyder en dag på pladsen eller slapper af efter udflugt til Himmelbjerget, Silkeborg, Legoland, Givskud Zoo eller en bytur i Aarhus.

Bestig Himmelbjerget

Nyd de flotte skove, der omkranser den 147 meter høje top. Måske med en smurt madpakke i skovbunden. Eller tag turen videre ind til den hyggelige købstad, Silkeborg, og gå på opdagelse. Her er der masser af muligheder for shopping og gode spisesteder.

Kør en tur til Silkeborg

Tollundmanden, som blev fundet ved Bølling Sø, og som er verdens bedst bevarede moselig, kan nu besøges på Museum Silkeborg, som ligger ti minutters kørsel fra DCU-Camping Hesselhus. I Silkeborg kan du også besøge det spændende Museum Jorn, AQUA Akvarium & Dyrepark og gå på opdagelse i den hyggelige købstad. Her kan du også nyde en picnic ved Gudenåens bredder, mens livet defilerer forbi.

Tag en tur i Legoland og Givskud Zoo

Skal familien på en dagstur, ligger Legoland og Givskud Zoo tæt på med bare en halv times kørsel.

Se, hvad andre deler på Instagram

#hesselhuscamping #visitsilkeborg #visitaarhusregion