DanCenter Hanherred/Blokhus/Løkken

Foto: VisitJammerbugten
Overnatning
Feriehusudlejere
DanCenter har gennem mange år udlejet sommerhuse ved skønne Jammerbugten. De har mere end 350 sommerhuse til leje i området, så du finder nemt et sommerhus, der passer perfekt til din ferie.
Adresse

Ilsigvej 10, Hune

9492 Blokhus

Kontakt

E-mail:blokhus@dancenter.com

Telefon:98248355

fax:98208310

DanCenter Sommerhusudlejning Blokhus og Jammerbugten
DanCenter har gennem mange år udlejet sommerhuse ved skønne Jammerbugten. De har mere end 350 sommerhuse til leje i området, så du finder nemt et sommerhus, der passer perfekt til din ferie. Bestil direkte på deres hjemmeside eller kontakt dem på lokalkontoret i Blokhus pr. mail eller telefon.

Når du holder ferie i sommerhus ved Jammerbugten, er mulighederne for dejlige ferieopleveler mange. Tilbring en dag i Fårup Sommerland med hele familien, planlæg en tur i Blokhus Klitplantage hvor du finder hundeskov, cykel-, gå- og løberuter eller et besøg på den arbejdende Herregård Bratskov.

Af øvrige aktiviteter kan nævnes: Subtropisk badeland, fitness, wellness, golf, minigolf, maxigolf, fodboldgolf, ridecenter, tennis og fiskepark.

Stranden ved Blokhus er én af vestkystens allerfineste badestrande - honoreret med det blå flag år efter år. Strandene ved Saltum og Rødhus er klart også et besøg værd.

Kørselsvejledning til DanCenter lokalkontor i Blokhus:
Til gæster fra Grenå køres ad vej nummer 16 til Randers. Ved Randers tages motorvej E 45 i nordgående retning. Hold til højre for at komme på motorvej E39 og til venstre for at komme til afkørsel 10, Høvejen. Herefter følger I hovedvej 55 mod Løkken, til I kommer til rundkørsel, hvor I kører mod Blokhus af sidste vej. I rundkørslen i Hune drejes ned af 3. vej, herefter til højre ad Ilsigvej, hvor I finder DanCenters ServiceCenter på venstre side.

Til gæster fra syd: Fra grænsen følges vej E 45, over Kolding, Vejle og Skanderborg. Herfra følger I vej E45 i nordgående retning. Hold til højre for at komme på motorvej E39 og til venstre for at komme til afkørsel 10, Høvejen. Herfra følger I ovenstående vejbeskrivelse.

Adresse

Ilsigvej 10, Hune

9492 Blokhus

Facilities

Kapacitet: Huse (ca. 350 huse)

Feriehusudlejernes Brancheforening

Følg på:

Sidst opdateret af
VisitNordvestkysten, Jammerbugten