Comwell Hvide Hus Aalborg

Foto: VisitAalborg
Overnatning
Hoteller
Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg byder dig velkommen på et stilfuldt og eksklusivt storbyhotel med øje for detaljen – og med sin centrale placering, er hotellet det perfekte valg til din næste storbyferie.
Adresse

Vesterbro 2

9000 Aalborg

Rene linjer, klassisk cool stil, og eksklusivitet er blot nogle af de ord, der beskriver hvilket kvalitetshotel Comwell Hvide Hus Aalborg er. Her bliver der lagt vægt på personligt og professionelt værtskab, at du som gæst skal føle dig hjemme, og at der altid er plads til hygge og afslapning. Hotellet ligger desuden i forlængelse med den smukke park Kildeparken, og du er derfor altid tæt på en gåtur i grønne rammer.

Med et ophold hos Comwell Hvide Hus Aalborg er du sikret en betagende udsigt over enten Limfjorden, Kildeparken eller byen fra dit værelse, en udsøgt smagsoplevelse på hotellets restaurant, hvor du kan se frem til et sæsonbetonede menukort, og en skøn stemning i deres cocktailbar, der både har pejs og en lækker udendørs terrasse.

Den perfekte placering

Lige rundt om hjørnet fra hotellet ligger Aalborg Kongres- og Kulturcenter, der byder på masser af skønne arrangementer, og går du lidt længere væk, finder du blandt andet Kunsten, Aalborg Zoo samt byens hyggelige gågader og historiske bygninger. Dette vil med andre ord sige, at du er tæt på alle de fantastiske oplevelser, som kendetegner Aalborg.

Lækre ekstra detaljer

Når du er gæst på Comwell Hvide Hus Aalborg, får du med i prisen masser af skønne muligheder - her kan du selv vælge hvilken hovedpude du vil bruge under opholdet, tage en tur i deres fitness afdeling, parkere bilen lige under hotellet og meget mere. Derudover tilbyder hotellet også at afholde møder og konferencer, samt den særlig begivenhed der bare må være i luksuriøse rammer.

Læs mere om Comwell Hvide Hus Aalborg…

Adresse

Vesterbro 2

9000 Aalborg

Facilities

Bar

Business center

Cafe/Cafeteria

Egen parkeringsplads

Elevator

Fitness room

Hund tilladt

Servicehund tilladt

Internetadgang

Mødefaciliteter

Parkeringsplads for busser

Restaurant

WiFi

Åbent hele året

Cykler til rådighed

Opladning af el-bil

Bike Friends

Dobbeltværelse: DKK 750 - 1500

Kapacitet: Senge (396)

★★★★

Comwell

Det økologiske spisemærke bronze

Svanen

Kapacitet: Værelser (198)

Økologisk Spisested

Green Key

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af