Byvandringer med Nordjyllands Historiske Museum

Foto: Nordjyllands Historiske Museum
Begivenheder
Begivenheder
Nordjyllands Historiske Museum er igen klar til at invitere dig udenfor og med på en hyggelig gåtur rundt i Aalborg og omegn. Her kan du se frem til ture indenfor forskellige temaer samt engageret guider.
Adresse

Algade 48

9000 Aalborg

Website

nordmus.dk

Er du klar på at høre bloddrypende historier om Aalborg by, er du måske mere interesseret i byens historie under besættelsen, eller har du altid gået og drømt om at høre om de festlige tider tilbage i de gode gamle dage? Så skal du tjekke byvandringer med Nordjyllands Historiske Museum ud – for lige præcis dette, og meget mere, kan du opleve.

Fra tidligt forår til sent efterår inviterer Nordjyllands Historiske Museum nemlig på forskellige offentlige byvandringer, hvor du som lokal kan opsøge ny viden om din hjemby, eller hvor du som førstegangsbesøgende kan blive introduceret til byen på en anderledes måde. Derudover er det også muligt at arrangere private byvandringer hele året rundt. Foruden byvandringer i Aalborg byder museet også på byvandringer væk fra midtbyen og ud i det ganske Nordjylland.

Gå-selv-byvandringer

Vil du heller opdage Aalborg og omegn på egen hånd, i dit helt eget tempo, og lige når det lyster, så er der også rig mulighed for dette. Inden på museets hjemmeside kan du finde spændende gå-selv-byvandringer, som du både kan have med på mobilen, eller printe ud og have med i hånden. Det eneste du skal gøre herfra, er blot at tage familien eller vennerne under armen, hoppe i støvlerne og så ellers bare komme afsted.

Læs mere om Byvandringer med Nordjyllands Historiske Museum…

Adresse

Algade 48

9000 Aalborg

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af