©  Foto:

Bed & Breakfast - Lothani Luxury Inn

Hos Lothani Luxury Inn mødes du af lyse og moderne værelser. De to værelser til udlejning er beliggende i et stemningsfuldt hus med gennemtænkte detaljer – alt hvad du og din familie har brug for.

Hos Lothani Luxury Inn er I ikke langt fra Aalborgs mange tilbud. Her er kort afstand til Aalborg centrum, Aalborg Kongres & Kultur Center og Gigantium – alt er med andre ord indenfor rækkevidde. Ligeledes finder I gode busforbindelser udenfor døren. Bus nr. 12 og 14 kører hvert 10. minut. Der er indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet og gratis parkering ved huset.

Værelsernes faciliteter

Lothani Luxury Inn byder på to separate værelser med egen indgang, og begge værelser har kodelås på døren, så du er helt privat, når du bor hos Lothani. Her bliver I mødt af nyt køkken, nyt bad, vaskemaskine, tørretumbler, smart-tv med Netflix, WI-FI og lækkert interiør. Det er hverken tilladt at ryge på værelserne eller medbringe husdyr.

Inkluderet i prisen

Sengelinned, håndklæder, slutrengøring, the og kaffe og WI-FI er inkluderet i prisen, og der er ligeledes mulighed for ekstra opredning eller at låne en weekend-seng til de mindre børn. Da der er køkken, er der ikke inkluderet morgenmad.

Priser

Pris pr. værelse pr. døgn: 400 DKK
Ekstra opredning: Børn under 12 år 75 DKK - Børn over 12 år/ Voksen 150 DKK
Pris pr. uge: 2.000 DKK
Der tages forbehold for ændrede priser i ferier og højsæson. Ved længere ophold aftales prisen med værten.