Gå til indhold
©  Foto:

Bed & Breakfast Hyldebærvej9.dk

Ikke langt fra Nordens Kridtgrav, i villakvarteret Hasseris, ligger Bed & Breakfast Hyldebaervej9.dk, der ejes af parret Lis og Kristian. Her inviteres du indenfor til en overnatning i hyggelige rammer i en af deres to mini-lejligheder.

Når Lis og Kristian byder dig velkommen til deres Bed & Breakfast, kan du se frem til et ophold, med alt hvad du skal bruge. I lejligheden finder du en soveafdeling, hyggehjørne, køkken/tekøkken, spiseområde, wi-fi, TV med mange kanaler, DVD, radio med CD-afspiller og ikke mindst egen altan, hvor du kan side og nyde morgen- og aftenkaffen. Det eneste du skal dele med de andre gæster er badeværelset. Derudover forefindes der gratis mini-morgenmad og parkering lige ved døren.

Med stedets beliggenhed i Hasseris er du tæt på Aalborg midtby og dens mange skønne restauranter og caféer, grønne områder, den bølgende Limfjord, kulturinstitutioner og meget mere. Stederne ligger i god cykelafstand fra hinanden, og det er derfor nemt at komme vidt omkring og samle masser af oplevelser. Kan du ikke have en cykel med på turen, er der hjælp at hente ved Donkey Republic og Munk’s cykeludlejning.  

Læs mere om Bed & Breakfast Hyldebaervej9.dk i Aalborg…