Bålhytte og shelter ved Skodborg Børnesø

Bålhytte og shelter ved Skodborg Børnesø

Foto: Visit Vejen Turistinformation
Overnatning
Naturlejrpladser
Adresse

Haderslevvej 19a, Skodborg

6630 Rødding

Kontakt

Telefon:74848662

Mobil:23237216

I udkanten af Skodborg Børneskov og med udsigt over vand og med aftensol ligger en ny bålhytte/shelter og et seperat liggende shelter. Her kan du falde i søvn til de sidste gløders lys og vågne op med et kærligt "rap" fra andemor i søen.

Der er adgang til toilet i særskilt bygning 5 m fra bålhytten. Toilethuset har udvendig vandhane med frisk drikkevand (på sydsiden). Der er mulighed for at tænde bål ved bålhytten. Der kan købes briketter ved Brugsen i Skodborg, der ligger ca. 300 m derfra.

Det er gratis at overnatte i shelteret og anvende området, blot beder vi om at I passer på stedet som det var jeres eget.

Shelters og bålhytte ligger i en nyanlagt skov med små stier rundt om søen. Det er lokale ildsjæle i Skodborg, der har stået bag projektet.

Adgang:
I kommer ind til området ved Skodborg Børnesø via indkørsel ved første vej til venstre ad Gejlagervej.

Kommer I ad Hærvejens vandrerute nordfra, følger I ruten til hvor stien rammer asfaltvejen Gejlagervej. Så går I til højre ad asfaltvejen mod Skodborg by. Kommer I sydfra, fortsætter I efter Dresvold borgstedet ad asfaltvejen Gejlagervej og går forbi Hærvejens stiføring ned over engen og går ind mod Skodborg by.

Afstande
Hærvejens vandrerute 0,2 km

Adresse

Haderslevvej 19a, Skodborg

6630 Rødding

Facilities

Shelter

Bålplads

Toilet

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Visit Vejen Turistinformation