Aalborg Kongres & Kultur Center

Foto: VisitAalborg
Aktiviteter
Kulturhuse
Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største kongres- og kulturcentre, som hvert år leverer kunst i verdensklasse. Her kan du opleve alt fra en fryd for øjet til eventyrlige toner.
Adresse

Europa Plads 4

9000 Aalborg

Kontakt

E-mail:akkc@akkc.dk

Telefon:99 35 55 55

Website

akkc.dk

Med mere end 100 store kulturoplevelser om året, er Aalborg Kongres- og Kultur Center med til at gøre Aalborg til en blomstrende kulturby. På programmet står store internationale stjernesolister, store gæstespil indenfor opera, ballet og berømte musicalhits til revyer, klassiske koncerter, børneteater, stand-up og naturligvis pop- og rockkoncerter. Og med direkte overdækket adgang til Hotel Scandic Aalborg City, behøver du ikke at skynde dig hjem.

I samme sætning som man nævner AKKC – som stedet også er kendt under i folkemunde – må man også nævne deres arbejde med bærdygtighed. For AKKC er nemlig, som det eneste eventsted i Danmark, certificeret efter den internationale standard ISO 20121 for bæredygtige events.

Papegøjehaven

Er du på udkig efter lidt godt til ganen før eller efter forestillingen, så kan du tage et smut forbi den skønne Restaurant Papegøjehaven. Her er de nemlig klar til at tage imod dig og gøre sit for, at du får en uforglemmelig og fuldendt kulturoplevelse. De tilbyder ligeledes pausedrinks og konceptet Nem-Pause, så du kan nyde en forfriskning under forestillingen, uden at skulle vente i kø. 

De Syngende Træer

AKKC ligger tæt op ad Kildeparken, hvor du blandt andet kan finde De Syngende Træer. En park hvor kunstnere fra hele verden har plantet et træ efter at have gæstet centret. Stjernernes træer er ledsaget af deres musik, som strømmer ud i Kildeparken, når standeren under træet aktiveres. Så tryk på knappen og gå en dejlig tur eller ta’ en lille dans under træernes kroner.

Kongresser og udstillinger

Aalborg Kongres & Kultur Center har de perfekte rammer, hvad end det drejer sig om en kongres med op til 2.500 deltagere, eller et møde for 10 deltagere. De tekniske hjælpemidler er topmoderne i alle lokaler, og hvis det ønskes, tager Aalborg Kongres & Kultur Center sig også gerne af bespisning og den efterfølgende underholdning. Desuden råder Aalborg Kongres & Kultur Center over 7.000 kvadratmeter udstillingsareal, som er velegnet til alle former for messer og udstillinger.

Læser mere om Aalborg Kongres- og Kultur Center i Aalborg…

Adresse

Europa Plads 4

9000 Aalborg

Links

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af