©  Foto:

Aalborg Cable Park

Skal du til Aalborg og er på udkig efter oplevelser på vandet, så er et besøg hos Aalborg Cable Park måske det du søger. For her kan du se frem til sjove og vilde vandaktiviteter, du ikke vil hjem fra.

Aalborg Cable Park er stedet for dig, der elsker at slå dig løs på vandet! Om du er til en stille og rolig paddle tur på Limfjorden, hvor du kan nyde udsigten ind over Aalborg Havnefront, eller om der skal mere vind under vingerne og fart over feltet, så står de klar til at give dig en van(d)vittig, hyggelig oplevelse. Her kan du nemlig prøve kræfter med den udfordrende og spændingsfyldte sportsgren wakeboarding samt den mere afdæmpet sportsgren Stand Up Paddle (SUP).

Aalborg Cable Park tilbyder både prøveture og medlemskaber, så hvad enten du ønsker at blive medlem af klubben, eller blot vil afprøve dine evner en eftermiddag sammen med vennerne, så er Aalborg Cable Park et stensikkert hit. Aalborg Cable Park henvender sig dermed også til både den øvede udøver og nybegynderen.

Lad festen begynde!

Foruden ovenstående står Aalborg Cable Park også klar til at afholde dit næste arrangement – den actionfyldte fødselsdag, firmafesten eller noget helt tredje. Her vil parken stå for al udstyr, give dig den instruktion du skal bruge, mens deres faciliteter, som sauna, bad og grill også er til rådighed.  Dette gælder både for SUP og wakeboarding.

Ta’ en hel dag ud af kalenderen.

Den frivillige forening har til huse på Østre Havn, med gode parkeringsmuligheder lige i nærheden og ikke langt fra Aalborg midtby. Dette giver blandt andet muligheden for at kombinere en tur til Aalborg Cable Park med andre skønne oplevelser, som byen byder på – en tur på den lokale pub og nyde en god kold øl, besøge en af byens mange fantastiske restauranter eller ta’ en kold dukkert i havnebadet, hvis du godt kunne bruge lidt mere tid i vandet.

Læs mere om Aalborg Cable Park her…