Hærvej
Hærvejens cykelrute gennem Hammer Bakker

Hærvejen på cykel i Nordøstjylland

Nordjylland er ikke blot toppen af Jylland! I det nordjyske har landet hævet sig siden sidste istid og formet de høje store sletter, som Hærvejen fører dig gennem. Det er som om, at man deroppe på toppen kan se lidt mere af det hele.

Hærvejens cykelrute i Nordøsttjylland løber mellem havnebyen Frederikshavn og Aalborg ved Limfjorden. Landskabet er klassisk Nordjylland: store sletter, hav, skove og åbent landbrugsland. 

Ruten er fuld af små og store oplevelser, og hvis der var plads nok, ville vi gerne fortælle dig lidt om det hele! I stedet har vi her valgt et lille udpluk. Øverst byer, natur og historie samt detaljerede forslag til etaper. Nederst finder du de oplysninger du skal bruge for at planlægge din tur. Husk, der står også meget spændende information på vores trykte kort 'Hærvejen En guide til vandrere og cyklister'.

spis|sov|find vej

På Hærvejens interaktive kort finder du oplysninger om, hvor man kan sove og spise langs Hærvejen. På vores trykte kort og i vores app finder du de oplysninger du skal bruge for at finde vej derude eller planlægge din tur på forhånd.