Jyske Aas
Jyske Ås

Hærvejen tæt på himlen

Foto:Niels Fabæk&Visitbrønderslev
Nordøstjylland

Hærvejen på cykel i Nordøstjylland

Nordjylland er ikke blot toppen af Jylland! I det nordjyske har landet hævet sig siden sidste istid og formet de høje store sletter, som Hærvejen fører dig gennem. 

Oplev havnebyen Frederikshavn, det frodige og vandrige område ved Nymølle Bæk og skovene på Jyske Aas samt de skovklædte Hammer Bakker lige nord for Aalborg og Rold Skov ved Rebild. 

Cykeletaper

Under den enkelte etape ligger der et 'Ride with Gps-kort'. Dette kan du sende til dit device (som for eksempel din mobiltlf eller cykelcomputer). Det kan bruges, når du er ude på ruten som vejviser, hvis du bliver i tvivl om, hvornår du skal dreje.

Disse etapekort kræver dog at du henter appen Ride with gps, før at du kan sende dem til din enhed.
*appen er gratis at downloade

Information om mad og overnatning er på det 'digtale kort' som findes i menuen øverst, som du kan orientere dig i, når du planlægger turen eller når sulten/tørsten/oplevelseslysten melder sig derude.

Spis | sov | oplev

Planlæg din tur på vores digitale kort, hvor du finder oplysninger om, overnatning og forplejning langs Hærvejen. På vores trykte kort og i appen finder du også de oplysninger du skal bruge for at finde vej derude eller planlægge din tur på forhånd.