Jels Søbad

Jels Søbad ligger lige på kanten af Jels Nedersø med nok Danmarks smukkeste baggrund for en frisk dukkert. Når du kan klare vandtemperaturen, så kan du her bade i friskt ferskvand med udsigt til dansk bøgeskov og en hyggelig by langs med søbredden. Badebroen giver mulighed for alle typer vandleg - både til dig, der tør springe ud på dybt vand, og de mindre børn, der bare gerne vil soppe og lege i sandkanten. Det er gratis at benytte faciliteterne ved Jels Søbad. Jels Søbad har i 2015 Blåt Flag, som tegn på at vandkvalitet, badesikkerhed og faciliteter er i orden.

De nye bygninger omfatter også lækre og moderne omklædningsrum for badegæsterne og helt nyanlagt badebro, der skaber et børneområde, et område til rolig svømning og et område til udspringere. De oprindelige bygninger er erstattet med helt nye bygninger, der er et aktivitets- og samlingssted i naturen. Projektet er opført som et samarbejde mellem Jels Lokalråd og Vejen Kommune og blev indviet i juni 2014.

Livredder og sikkerhed
I skolernes sommerferie fra d 25. juni 2016 til 8. august 2016 er der hver dag i tidsrummet 10.00 til 18.00  livredder ved Jels Søbad. Der er ophængt redningskranse.

Uden for skolernes sommerferie kan der købes livredder gennem RøddingCentret.

Blåt Flag
Badevandskvaliteten tjekkes løbende, og vandet opfylder gældende regler og grænseværdier. Fra 2015 har Jels Søbad haft Blåt Flag.

Opdateret af:

Visit Vejen Turistinformation turisme@udviklingvejen.dk
 

Kontakt

Adresse

Jels Søvej 5A, Jels
6630 Rødding

Fakta

  • Type

    • Friluftsbad

Find vej

Find vej til dette sted

Fra

Transport

  • Se geokoordinater

    Longitude : 9.210372164
    Latitude : 55.358701178

Del denne side